עבור לתוכן

Xpaw מסתלבט על שחקנים כול הזמן

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Pablo
  • חטוב
  • 1
  • 42 הודעות

שם מגיש התלונה:Pablo ועיוד הרבה שחקנים שאני מדבר בשם שאין להם פורום במידה וצריך הוסיף שמות

SteamID:יש כמה אנשים

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: XpawNek

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:

תאריך המקרה: 27.02.17

תיאור המקרה: היום אני משחק בשרת הגייל נכנס לשרת והיה הרבה קללות ומריבות בין שחקנים לא רק שאדמין לא מצליח לטפל ומשאיר את כול העבודה ל defbone שרק הוא נותן מיוטים וגאגים לאחר שאמרתי לו למה אתה לא מטבל בבעיות בשרת הוא אמר לי אותי לא הורידו אחרי יומיים שהייתי אדמין וזה רק זה זה כול הזמן ככה הוא משפיל שחקנים והוא יודע שלא יעשו לו כלום כול מילה שחקן אומר הוא אומר שתוק אני יביא לך מיוט מי אתה בכלל שתפנה לאדמין ככה {כאילו אדמין זה אלוהים} אני לא באתי להתלונן כדי שיורידו אותו מאדמין אני רוצה שהוא יתנהל כמו שאר האדינים לא כאילו הוא אלוהים וגם האדמין אף פעם לא רגוע כול פעם הוא עצבני וזה לא רק כלפי 

הוכחות תומכות:אין לי הוכחות למקרה בדרך בכלל כשיש אדמין אני סוגר את הרקורד בגלל שזה תופס הרבה מקום 

הערות: תגרמו לאדמינים להיות פעילים ו פחות אלימים מילולית ורגעוים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 5
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Dark
  • alon
  • 93
  • 237 הודעות

תודה על התלונה האדמין יטופל

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Pablo
  • חטוב
  • 1
  • 42 הודעות
לפני 6 דקות xPawNek* אמר:

סליחה שאני מגיב אבל אתה איימת עליי וזה עוד הוחכה http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/81466992419218866/C522EB031174468F816F04A2C3C143F1D5A4B429/

כן על הקללות האלה מגיע לי גאג אבל מה לגבי השחקנים שקיללו אותי במיק ??? ולא טופל?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Pablo
  • חטוב
  • 1
  • 42 הודעות

+ אם קיללתי בשרת/לא רק אני קיללתי/ אז למה לא קיבלתי גאג/מיוט??? באמת חוסר תפקוד מהצד שלך איתי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MeowDevil
  • הראל
  • 113
  • 420 הודעות

טופל.

ננעל!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• MeowDevil נעל את האשכול
אורח