Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) כל פעם שאני בריטייק אני שומע את השחקנים בלאגים ולא מבין מילה וזה ככה רק בשרת הזה עזרה בבקשה! נערך 2017 בפברואר 26 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 26 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 שעה Sp Ne0n אמר: כל פעם שאני בריטייק אני שומע את השחקנים בלאגים ולא מבין מילה וזה ככה רק בשרת הזה עזרה בבקשה! +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 32 דקות TOV AHI אמר: +1 אולי זה בעיה בשרת עצמו? או בעיה רק למי שיש גישות בשרת? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 26 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 6 דקות Sp Ne0n אמר: אולי זה בעיה בשרת עצמו? או בעיה רק למי שיש גישות בשרת? זה לכולם אם אני לא טועה. צריכים לסדר את זה. @Zpower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 בפברואר 26 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות זה גם קורה ב-TF2 לול בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו