Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Shtoota שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Shreder תאריך המקרה: 26.2 תיאור המקרה: אז ככה, אני שיחקתי בשרת ה- TTT כמו כל שחקן אחר. ואז כתבתי בצאט:" מה זה כל הגמגומים האלה בסרבר" בצחוק כמובן... מסתבר שלאדמין Shreder זה מפריע. מסתבר שלדעתו גמגום או יש לומר מגמגם היא מילת גנאי שמטרתה להעליב. וזאת כמובן תפיסת עולם שגויה לחלוטין. גמגום הוא דבר מולד והוא לא מילת גנאי. חבל שכמו עם רוב האדמינים ( אמרתי רוב, לא כולם ) אין מקום להסביר את דעתך אז כמו שכנראה ציפיתם קיבלתי מיוט לחצי שעה, מהסיבה "מעליב". אני לא מבין איפה במשפט שאמרתי ( בצאט דרך אגב ) יש איזה שהוא מקום להעלבה. איזה משהוא במקרה אמר פעמיים מה אז צחקנו על זה... No Big Deal. בלי קשר לזה שאני לא מבין איך ממשפט בצאט אני מקבל מיוט לחצי שעה. כמבון שניסיתי להסביר את עצמי בפני האדמין שלשמחתי היה אטום לקבל דעות שונות משלו, ובתור מתנה על הנסיון שלי לשכנע אותו קיבלתי גם גאג, אתם בטח יכולים לנחש את הסיבה... "מעליב", ואז האדמין הנערץ והמהולל התחיל לדבר אלי השפה לא יפה ובטון פוגעני, אז אמרתי לו להפסיק כי זה מעליב. אך איזה קטע, קיבלתי את התשובה הברורה:" לא אכפת לי" בתוספת קטנה של:" סתום תפה ילד בן ארבע צא מהשרת". איזה קטע, דקה לפני זה הוא חשב שילד נפגע מזה שאמרו שהוא מגמגם ועכשיו פתאום לא מפריע לו ילדים שנעלבים, לא נשמע קצת אירוני? אז יצאתי... וכך מספר השחקנים בשרת ירד מחמישה לארבעה... הוא יכול להיות גאה בעצמו. הוכחות תומכות: אני לא אמור לנחש שמתוך חצי שעה משחק יש ארבע דקות שאני צריך לצלם, שלא לדבר על זה שאין שום סיבה שיהיו אדמינים בשרת שאני יודע שאני צריך לצלם כל פעם שאני נכנס... הערות: התלונה תסגר כמובן מחוסר ראיות... אני מקווה שלפחות כמה מכם תקחו את זה לתשומת לבכם, הסיכוי הוא אפסי. אבל מי יודע...אני מבקש מכל אלה שאומרים שזה מעליב או פוגע לא להגיב את זה, כי גם אתם יודעים שבג'ייל לדוגמא, אנשים מקללים בלי הפסקה בדברים גרועים הרבה יותר אז תחסכו את זה ממני ומעצמכם. בסך הכל מדובר בבדיחה שממנה אף אחד לא נפגע. רק אתמול אחד האדמינים, שלא אזכיר את שמו, שינה לילדים את השם בגייל לאני אפס ואני סילבר וכאלה... בין היתר גם את השם שלי, אבל זו הייתה בדיחה שלא הפריע לאף אחד גם לא לאדמינים האחרים.אם אני אגיד לשחקן לדוגמא אתה אידיוט, אף אחד אפילו לא יזהיר אותי... אבל אם אני אגיד את זה לאדמין, תראה מה זה גאג של חצי שעה בלי להסס אפילו, אפילו אזהרה לא הייתה. אז כן, יש אדמינים שפויים, אבל חבל שהרוב לא. זה משהוא שמפריע לכל השחקנים כבר המון זמן וחבל שכל פעם אתם אומרים שזה מטופל אבל בפועל כלום. תראו מה זה, כמו שתיארתי לעצמי בשעה 18:00 השרת כבר היה ריק, תראו מה אדמין אחד יכול לעשות, בשרת היו 10 ילדים שבגללו לאט לאט הלכו ויצאו. ( או הוצאו ) נערך 2017 בפברואר 26 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 26 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות העניין בטיפול. תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 26 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות ענו לך. פעם הבאה אל תצחק על גמגום של מישהו אנשים יכולים להפגע מזה(גם אם הם לא אומרים זה לא סימן שהם לא נפגעו). אם יש לך הוכחה ש @Shredder טועה אתה מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית או פה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 39 דקות Shredder אמר: יפה התיאור שלך גבר. בוא נתחיל ככה: אני בחור שמגמגם וזה מפריע לי שאומרים מגמגם אתה המשכת להתווכח איתי ולהעליב אותי ועוד איזה שחקן שגם גמגם(למרות שזה לא הפריע לו) אמרתי לך להפסיק והמשכת בכל זאת להתווכח איתי. עכשיו לגבי זה: סתום תפה ילד בן ארבע צא מהשרת"- "אמרתי לך אל תתווכח איתי ילד בן ארבע" לא אמרתי לך צא מהשרת. ולגבי הגאג קיבלת כי אמרת ואני מצטט: "אני לא מבין למה אני מבזבז את הזמן שלי פה על אדמינים מטומטים". לגבי זה: "תראו מה זה, כמו שתיארתי לעצמי בשעה 18:00 השרת כבר היה ריק, תראו מה אדמין אחד יכול לעשות, בשרת היו 10 ילדים שבגללו לאט לאט הלכו ויצאו. ( או הוצאו )" אפחד לא יצא מהשרת ולא היו 10 ילדים איתך היו 7 אתה היחידי שיצאת ועוד אחד שאמר לי שהוא היה צריך ללכת לאכול. אז אל תגיד סתם דברים. אני לא התכוונתי ככה לתת לך מיוט אם אתה לא היית ממשיך להתווכח איתי גבר. ורק ממש כמה שניות לאחר שהוא יצא מהשרת הוא רשם לי בצאט של האדמינים:"תהנה מהגמגום שלך" והלך רציתי לתת לו באן ליום. שבוע טוב. @Steve א. כנראה שלמשהוא פה יש קצת בעיות הבנת הנקרא באנגלית כי זה ממש לא מה שכתבתי. ב. אם אני אקרא לשחקן מטומטם אני הפילו לא אקבל אזהרה, אבל להגיד את זה לאדמין מהולל וקדוש כמוך זה כנראה אסור... ג. מה גורם לך לחשוב שלהגיד אל תתווכח איתי ילד בן ארבע הופך את זה ליותר בסדר מלהגיד ילד בן ארבע צא מהשרת? ול @Steve אני לא מבין למה אתה לא מטפל בזה. אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שזו לא הפעם הראשונה שלו. לא שאני מסכים עם השקר הזה שזה מה שאמרת, אבל אני רק אומר שגם אם זה מה שאמרת זה לא בסדר. לפני 35 דקות Steve אמר: ענו לך. פעם הבאה אל תצחק על גמגום של מישהו אנשים יכולים להפגע מזה(גם אם הם לא אומרים זה לא סימן שהם לא נפגעו). אם יש לך הוכחה ש @Shredder טועה אתה מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית או פה. אתה צודק אנשים עלולים להפגע מזה, חבל שאף אחד לא נפגע מזה חוץ ממר Shreder. שמבחינתו לזרוק מילה על גמגום ( לא הוזכר של מי ) זה לא בסדר, אבל "סתום תפה ילד בן ארבע צא מהשרת" או לפי הגרסא השקרית:" אל תתוכח איתי ילד בן ארבע" זה לא מעליב בכלל... אני רוצה התייחסות של הדרג הגבוהה יותר, נא לא לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 28 דקות Shredder אמר: תגיב לסטיב בפרטי אם יש לך משהו להוסיף לי אפשר לנעול. @NadavOhana משהוא הפך אותך למנהל הפורום, או פותח האשכול שאתה מחליט מתי האשכול ייסגר? כשאני אקבל תשובה הולמת האשכול יוכל להסגר עד אז אני ביקשתי להשאירו פתוח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בפברואר 26 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני כעת Shtoota אמר: א. כנראה שלמשהוא פה יש קצת בעיות הבנת הנקרא באנגלית כי זה ממש לא מה שכתבתי. ב. אם אני אקרא לשחקן מטומטם אני הפילו לא אקבל אזהרה, אבל להגיד את זה לאדמין מהולל וקדוש כמוך זה כנראה אסור... ג. מה גורם לך לחשוב שלהגיד אל תתווכח איתי ילד בן ארבע הופך את זה ליותר בסדר מלהגיד ילד בן ארבע צא מהשרת? ול @Steve אני לא מבין למה אתה לא מטפל בזה. אתה יכול לצאת מנקודת הנחה שזו לא הפעם הראשונה שלו. לא שאני מסכים עם השקר הזה שזה מה שאמרת, אבל אני רק אומר שגם אם זה מה שאמרת זה לא בסדר. אתה צודק אנשים עלולים להפגע מזה, חבל שאף אחד לא נפגע מזה חוץ ממר Shreder. שמבחינתו לזרוק מילה על גמגום ( לא הוזכר של מי ) זה לא בסדר, אבל "סתום תפה ילד בן ארבע צא מהשרת" או לפי הגרסא השקרית:" אל תתוכח איתי ילד בן ארבע" זה לא מעליב בכלל... אני רוצה התייחסות של הדרג הגבוהה יותר, נא לא לנעול. לא אכפת לי למי התכוונת בי זה פגע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בפברואר 26 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני כעת Shtoota אמר: משהוא הפך אותך למנהל הפורום, או פותח האשכול שאתה מחליט מתי האשכול ייסגר? כשאני אקבל תשובה הולמת האשכול יוכל להסגר עד אז אני ביקשתי להשאירו פתוח. קיבלת תשוב הולמת לטעמך היא לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני כעת Shredder אמר: לא אכפת לי למי התכוונת בי זה פגע באלך אולי לקרוא דברים עד הסוף? והתגובות שלך פה הם מיותרות לגמרי אם משהוא ירצה את הדעה שלך או לבצע בבירור הוא ישאל אותך בפרטי, אני לא פתחתי את האשכול כדי לקבל תשובות שקריות, כפי שציפיתי שתגיב. אתה מוזמן לשמור את השקרים שלך לעצמך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות @NadavOhana אני מבקש למחוק את התגובות הלא קשורות של Shreder. סתם מוסיף ספאם לאשכול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 26 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 3 דקות Shtoota אמר: אבל "סתום תפה ילד בן ארבע צא מהשרת" או לפי הגרסא השקרית:" אל תתוכח איתי ילד בן ארבע" זה לא מעליב בכלל... הנושא הזה כבר בטיפול. לפני 3 דקות Shtoota אמר: אני רוצה התייחסות של הדרג הגבוהה יותר, נא לא לנעול. @MeowDevil @Zpower @n0nstop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני כעת Shredder אמר: למה מי אתה שתחליט למחוק או לא? והגיע לך גם באן ואמרתי לא להביא לך לאחר שרשמת לי: תהנה מהגמגום שלך יום טוב כמו שכבר אמרתי, נראה שלמשהוא יש בעיות בהבנת הנקרא באנגלית. ואני ממש לא זה שמחליט מה ימחק או לא, נדב הוא זה שיחליט. בינתיים אני מבקש שתפסיק להספים את האשכול, ערב טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: הנושא הזה כבר בטיפול. @MeowDevil @Zpower @n0nstop אני מקווה שזו לא בקשה חצופה מדי, אבל אני אשמח לדעת מה יקרה בסוף הטיפול. ואני לא אומר את זה כי אני חושב שאתם לא מטפלים בנושאים ברצינות אני אומר את זה ממקרים קודמים שפשוט ראיתי שלא יצא כלום בסופו של דבר. כמובן שאתם לא חייבים לשתף אבל אני אשמח להיות יותר מעורב במה שקורה עם התלונה שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 26 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות הנושא הסתיים טופל תודה על התלונה. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני כעת MeowDevil אמר: הנושא הסתיים טופל תודה על התלונה. אני יכול לדעת מה הכוונה, בהנושא הסתיים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 26 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות אני לא חייב לפרט איך טיפלתי אבל טופל. ננעל. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.