Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: מה ההבדל בינהם בתכלס? מה אפשר לעשות בAI שאי אפשר בפוטושופ? חבר אחד שלי היה אומר לך "משיק" חבר אחר שלי היה מוחק אותך.. אני אישית הייתי עושה Dislike אבל אני יענה לך בנעם. מלא דברים ימפגר איזה מיליון אופציות שאין בפוטושופ ומי היה מכין שתי תוכנות אותו דבר מי Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: חבר אחד שלי היה אומר לך "משיק" חבר אחר שלי היה מוחק אותך.. אני אישית הייתי עושה Dislike אבל אני יענה לך בנעם. מלא דברים ימפגר איזה מיליון אופציות שאין בפוטושופ ומי היה מכין שתי תוכנות אותו דבר מי תגיד לשתי החברים שלך שילכו לעזאזל, יש לך חרא חברים. ולא אמרתי שהם אותו דבר! שאלתי מה אפשר לעשות בAI שאי אפשר בפוטושופ????? אם אתה לא יודע יש אנשים שמשתשים בצייר ועושים דברים יותר יפים ממני ממך ומהחברים החרא שלך. אז זה לא קשור רק לתוכנה! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 דקות DMatriX אמר: תגיד לשתי החברים שלך שילכו לעזאזל, יש לך חרא חברים. ולא אמרתי שהם אותו דבר! שאלתי מה אפשר לעשות בAI שאי אפשר בפוטושופ????? אם אתה לא יודע יש אנשים שמשתשים בצייר ועושים דברים יותר יפים ממני ממך ומהחברים החרא שלך. אז זה לא קשור רק לתוכנה! בסדר מה הקשר יש מלא אופציות אין לי איך להסביר את זה אתה צריך לחוות בעצמך.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: בסדר מה הקשר יש מלא אופציות אין לי איך להסביר את זה אתה צריך לחוות בעצמך.. נראה לי אני אוותר על ללמוד תוכנה חדשה... אני עובד ועוד פחות מחודש מתגייס אין לי זמן לזה... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: נראה לי אני אוותר על ללמוד תוכנה חדשה... אני עובד ועוד פחות מחודש מתגייס אין לי זמן לזה... NERD תשתמט כמוני Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: NERD תשתמט כמוני HA PUSSY. לא. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 בפברואר 27 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות אהבתי את כולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MadeCrazy 3 פורסם 2017 בפברואר 27 MadeCrazy חדש/ה ב־YourGame אילון 3 49 הודעות שמע אם נדבר תכלס ... עבודות ממש לא לטעמי. הראשון: נראה ממש לא טוב: 1. מפוקסל, 2. צבעים לא מסתדרים לך ככ טוב, היתי מחליף ו-או מוריד אופסיטי כי הכחול הזה שובר לי תעינים, 3. האייקון עצמי, נראה נורא. שפר אותו. השני: נראה בסדר: 1. צבעים מעולים, 2. הית יכול לשפר את הפס אחוזים, כי הוא נראה נורא, אולי תוריד דרופ שאדוו מה שחור, או ראיתי ששמת סוג של bevel emboss משהו כזה, אז גם תוריד, 3. הפונט עצמו של המספר והאחוז ממש ממש לא מתאים, תשנה ותקטין אותו קצת למשהו יותר אסטטי. האחרים יצאו בסדר, למרות שיצא מעט עקום, אין ככ מה לתת עליהם ביקורת. בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו