Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: דניאל תאריך הגשת ההצעה: 25/2 הצעה לשרת: (שם השרת) surf rpg פירוט על ההצעה: לפתוח שרת surf rpg. שרת סארף שבו אפשר גם להרוג אחד את השני וצריך להגיע נגיד למקום עם נשקים וכו מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: היה כבר כמה פעמים הצעה לשרת הזה ותמיד התוצאות היו חיוביות ואף אחד כמעט לא התנגד(חוץ מהמתכנת)! ישראלים מתים על המוד הזה והוא יצליח במאה אחוז קישור לפלאגין (במידה ויש):אין אבל כבר היה שרת כזה בקהילה אז אולי נשמר למתכנת הערות: יש שרתים בקהילה שלא מצליחים ועדיין פתוחים. הגיע הזמן לתת צאנס לשרת המצוין הזה נערך 2017 בפברואר 25 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות נוסף סקר My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות up My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 בפברואר 26 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות היה בעבר ונשכח אני נגד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) היה נסגר היה נסגר. לא חבל. נערך 2017 בפברואר 26 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 3 דקות Shtoota אמר: היה נסגר היה נסגר. לא חבל. שהקהילה עוד הייתה קטנה ולא מצליחה למה בכל דבר אתה שלילי? כל רעיון שעלה בכל פורום אתה מתנגד ואומר לא My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 4 דקות Sp Ne0n אמר: שהקהילה עוד הייתה קטנה ולא מצליחה למה בכל דבר אתה שלילי? כל רעיון שעלה בכל פורום אתה מתנגד ואומר לא אם יהיה רעיון שלדעתי יהיה טוב אני יהיה בעד, עד עכשיו רוב הדברים שחשבתי שלא יהיו טובים באמת לא מצליחים. אני הכי בעד שהקהילה תצליח אבל יש דברים שלא עובדים. פעם הייתי בעד Surf RPG עד שהוא נסגר כי היו בו 5 אנשים. נערך 2017 בפברואר 26 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 1 דקה Shtoota אמר: אם יהיה רעיון שלדעתי יהיה טוב אני יהיה בעד, עד עכשיו רוב הדברים שחשבתי שלא יהיו טובים באמת לא מצליחים. אני הכי בעד שהקהילה תצליח אבל יש דברים שלא עובדים. ועל פי מה קבעת שהרעיון הזה לא יצליח? בגלל שהיה ונסגר? גם אז היה שחקנים ואני שיחקתי שם מלא הקהילה התקדמה מאז פי 20 אין סיבה שזה לא יצליח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 בפברואר 26 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 3 דקות Sp Ne0n אמר: ועל פי מה קבעת שהרעיון הזה לא יצליח? בגלל שהיה ונסגר? גם אז היה שחקנים ואני שיחקתי שם מלא הקהילה התקדמה מאז פי 20 אין סיבה שזה לא יצליח כולה עבר חצי שנה לא הרבה בכלל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 4 דקות Sp Ne0n אמר: ועל פי מה קבעת שהרעיון הזה לא יצליח? בגלל שהיה ונסגר? גם אז היה שחקנים ואני שיחקתי שם מלא הקהילה התקדמה מאז פי 20 אין סיבה שזה לא יצליח טוב עשית סקר, זאת הדעה שלי. אין מה להתווכח על זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 4 דקות Mega4U אמר: כולה עבר חצי שנה לא הרבה בכלל איזה חצי שנה חחחחחחחחחחחחחחח שנה וחצי במאה אחוז אין מה להתווכח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 בפברואר 26 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 13 דקות Sp Ne0n אמר: איזה חצי שנה חחחחחחחחחחחחחחח שנה וחצי במאה אחוז אין מה להתווכח זה היה חצי משרת ה war3source קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 35 דקות Mega4U אמר: זה היה חצי משרת ה war3source עדיף שתסתום למה אתה זורק שטויות לאוויר My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 27 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות @Zpower @MeowDevil My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 28 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות אפשר התייחסות הנהלה? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו