NEo0x 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 NEo0x חדש/ה ב־YourGame niv 0 15 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:goku SteamID: STEAM_0:1:120298442 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:גייל האדמין שביצע את ההרחק:Bumps אורך ההרחקה:יומיים סיבת ההרחקה: מפרסם פרטיים אישים תיאור המקרה: לפני יומיים קיבלתי באן מוצדק על אותו מקרה היום האדמין שאל אותי משהו אמרתי לו שעשיתי משהו כזה לפני יומים ואמרתי לו שקיבלתי באן על זה ופתאום הוא נתן לי באן על כלום הוכחות ( במקרה ויש) אין נערך 2017 בפברואר 25 על ידי goku קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 בפברואר 25 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות פרסמת פרטים אישיים עלי זה לא סתם אמרת את השם של אמא שלי והתחכמת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NEo0x 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 NEo0x חדש/ה ב־YourGame niv 0 15 הודעות אני בחיים לא אמרתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NEo0x 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 NEo0x חדש/ה ב־YourGame niv 0 15 הודעות אתה שאלתה אותי שאלות ענייתי סתם משהו שעלה לי לראש אחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NEo0x 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 NEo0x חדש/ה ב־YourGame niv 0 15 הודעות @Usopp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 בפברואר 25 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות אל תמציא שטויות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו