RikutoKun 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 RikutoKun חדש/ה ב־YourGame Itamar carmel 9 21 הודעות שם מגיש התלונה:Rikuto Kun SteamID:STEAM_0:0:58255950 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:✪ D0NiK ✪ קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198237227458/ תאריך המקרה:24/02/2017 תיאור המקרה:האדמין השתמש בפרוטקציות כדי ליגרום לי למפקח לא לעלות אותי לאדמין(גם עם לא הייתי עולה) הוכחות תומכות: הערות:אין הערות, קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✪ D0NiK ✪ 11 פורסם 2017 בפברואר 28 ✪ D0NiK ✪ חדש/ה ב־YourGame דור 11 21 הודעות ביקשת שאמליץ עליך ואז קיללת אותי בפרטי בדיסקורד אין לך מה להגיש תלונה על זה כי לא דיברתי פשוט על אף אחד על הנושא הזה ובקשר למפקח שאלת אותי עם אני יכול לדבר איתו ואמרתי לך שהוא עסוק בדרך כלל אז לא בכל מקרה לא דיברתי עם שום מפקח או עם שום מנהל על נושא זה אז אין לך סיבה להגיש עליי תלונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RikutoKun 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 1 RikutoKun חדש/ה ב־YourGame Itamar carmel 9 21 הודעות לפני 9 שעות ✪ D0NiK ✪ אמר: ביקשת שאמליץ עליך ואז קיללת אותי בפרטי בדיסקורד אין לך מה להגיש תלונה על זה כי לא דיברתי פשוט על אף אחד על הנושא הזה ובקשר למפקח שאלת אותי עם אני יכול לדבר איתו ואמרתי לך שהוא עסוק בדרך כלל אז לא בכל מקרה לא דיברתי עם שום מפקח או עם שום מנהל על נושא זה אז אין לך סיבה להגיש עליי תלונה קיללתי? עכשיו אתה גם ממציא שקרים, נייס, אתה קיללתה את גולדן,וגרמתה לו לבכות ומאז לא דיברתי איתך יותר, זה לא שקיללתי אותך, לא אמרתי שום דבר בנוגע למפקח... אמרתי עם אתה יכול לדבר על גובלינס עליי, כי אני מחכה כבר חודש לתשובה... לא אכפת לי עם לא אמרתה שום דבר עם המפקח. אמרתה "המפקח חבר טוב שלי" אז למה הקתוונתה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✪ D0NiK ✪ 11 פורסם 2017 במרץ 1 ✪ D0NiK ✪ חדש/ה ב־YourGame דור 11 21 הודעות 1.לאחל סרטן לכל המשפחה כן נקרא לקלל 2.אם אתה לא זוכר ביקשת שאכיר לך אנשים בטים ספיק אז לזה התכוונתי 3.זה שאמרתי לא נראלי שיקבלו אותך זה לא אומר שהשתמשתי בפרוטקציות אלא שאמרתי לך מה אני חושב 4.לא דיברתי על המפקח של הקהילה הזאת בכלל אלא שאלתי אם אתה הולך לעבור קהילה משהו שלא הייתי תומך בו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 1 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אז בוא אני יחדש לכם משהו. במידה והמנהל רואה אותך המון בשרת ואתה מתנהג למופת הוא יעלה אותך. לא קשור לשום אדמין ושום בטיח. אם לא עלית זה בגלל זה ולא בגלל שאדמין זרק מילה למנהל. לכל אחד יש הזדמנות שנייה ואם אתה באמת רוצה לעלות לאדמין תעמוד בקריטריונים הללו. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.