Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות טופס הגשת מעומדות אדמין בשרת surf שם ירין אברהם כינוי ליאור סטים id http://steamcommunity.com/profiles/76561198204339815 מה אתם רוצים להיות אני רוצה להיות אדמין בשרת surf f2 למה אני רוצה את התפקיד הזה כי אני רוצה לעזור להקהילה שהיה אווירה טוב בשרת ולעשות איזון למה אתם מתאימים כי אני בוגר ואחראי ורק רוצה טוב לטובת כולם קצת על עצמי אני טוב בלהיות אדמין וגם אני גר בטבריה ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות טופס הגשת מעומדות אדמין בשרת surf שם ירין אברהם כינוי ליאור סטים id http://steamcommunity.com/profiles/76561198204339815 מה אתם רוצים להיות אני רוצה להיות אדמין בשרת surf f2 למה אני רוצה את התפקיד הזה כי אני רוצה לעזור להקהילה שהיה אווירה טוב בשרת ולעשות איזון למה אתם מתאימים כי אני בוגר ואחראי ורק רוצה טוב לטובת כולם קצת על עצמי אני טוב בלהיות אדמין וגם אני גר בטבריה ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
benking 22 פורסם 2017 בפברואר 25 benking YourGame Advanced ᶘᵒᴥᵒᶅ 22 154 הודעות לא במקום הנכון ולא הטופס הנכון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות איפה כותבים תסביר לי ותן לי את הטופס סבבה ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בפברואר 25 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות פה מגישים לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoltioN 10 פורסם 2017 בפברואר 26 MoltioN משתמש רשום גיא 10 147 הודעות לפני ב-25.2.2017 at 14:48 MetalHead אמר: פה מגישים גם שם לא מה אתה סתם כותב פה דברים לא קשורים זה של הCS GO זה פורום TF2 "Give him the biggest kamehameha" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בפברואר 26 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות נמחקו כל התגובות הלא קשורות מהאשכול, מוזמנים להמשיך להגיש טפסים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו