Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות אני רוצה לתלונן בשרת הsurf היום משהו נתן לי קיק על האינטרנט שלי וחשבתי שאאפשר לתת votekcik ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Springi 12 פורסם 2017 בפברואר 25 Springi אדמין David 12 54 הודעות כנראה קיבלת קיק על פינג מפלאגין . מעיף אנשים עם 200 פינג ומעלה . זה מונע משרת לקבל לאגים תנסה איך שהוא לסדר את האינטרנט שלך כנראה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות אה ורגע איך אבל אמרו שאין votkick ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות ובלי אדמין ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Springi 12 פורסם 2017 בפברואר 25 Springi אדמין David 12 54 הודעות אמרתי זה פלאגין אוטומטי מעיף אנשים עם מעל 200 פינג . כדי למנוע לאגים בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Titanic 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Titanic YourGame Beginner Yarin 0 97 הודעות אה אאני צריך ממך משהו אני לא מבין למה זה לא נותן לי להיכנס לדוד גבול הישראלי אני צריך להוריד את המפה אתה יכל לתת לי את הדבר שמוריד את המפה הזאת אחי ירין אברהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו