MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 24 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות שם מגיש ההצעה: MetalHead תאריך הגשת ההצעה: 24.02.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: לשנות את החוק שTraitotr bait זה גם אם עברתה ליד גופה ולא בדקת לבטל את זה שזה לא יהייה Traitor bait מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה כי זה הופך את התפקיד של הTraitor להרבה יותר קשה ולכן יהייה פחות כיף להיות טרייטור הערות: למי שלא הבין אני מציע לשנות את החוק הזה אני לא בעד זה לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 24 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 4 דקות RyZ אמר: לדעתי זה חוק מיותר, כי אתה יכול לפספס גופה ואז יהרגו אותך, וגם להיות טריטור זה יהיה פחות כיף כי הוא יהיה חייב לבדוק את כל הגופות ואז 1V1 וזה קל לדעת מי טרייטור לא הבנת אני אמרתי שלא חייבים לבדוק זה חוק קיים שאני מציע לבטל לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 24 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 26 דקות RyZ אמר: טעות שלי לא הבנתי אותך נכון D: אני אשמח אם אפשר לשנות את הנגד לבעד אני אחשיב את זה כבעד. לדעתי לא צריך לבטל את זה כדי ששחקנים יבדקו גופות,שהטרייטור יצטרך לעבוד קצת בשביל להחביא את הגופות. נחכה לעוד הצעות נגד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות http://prntscr.com/ecxn7w זה לא טריטור ביט לפני 7 דקות Steve אמר: אני אחשיב את זה כבעד. לדעתי לא צריך לבטל את זה כדי ששחקנים יבדקו גופות,שהטרייטור יצטרך לעבוד קצת בשביל להחביא את הגופות. נחכה לעוד הצעות נגד עצוב לראות שגם אדמינים וגם מנהלים לא יודעים את החוקים... מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 24 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: http://prntscr.com/ecxn7w זה לא טריטור ביט עצוב לראות שגם אדמינים וגם מנהלים לא יודעים את החוקים... אז בוא מאסטר תלמד אותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: אז בוא מאסטר תלמד אותי אני לא צריך ללמד אותך, בתור מנהל תיהיה אחראי - אם זה מה שהאדמינים שלך ואתה חושבים כנראה שאתם לא עובדים לפי החוקים "חוק" שלא כתוב בחוקים אינו חוק! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 24 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: אני לא צריך ללמד אותך, בתור מנהל תיהיה אחראי - אם זה מה שהאדמינים שלך ואתה חושבים כנראה שאתם לא עובדים לפי החוקים "חוק" שלא כתוב בחוקים אינו חוק! רשום בחוקים ככה: ציטוט 18. טרייטור בייט לא ייחשב כ RDM. טרייטור בייט: - ריצה אחר שחקן אחר כשמחזיקים סכין. - זריקת Flash, HE Granade, Smoke, Molotov, Decoy - החבאת גופות לא בדוקות. לא לבדוק גופה זה כן להחביא אותה כי זה גורם לאנשים אחרים לחשוב שהוא חי אבל הוא מת. זה מחביא משאר האנשים את האמת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) לפני 3 דקות Steve אמר: רשום בחוקים ככה: לא לבדוק גופה זה כן להחביא אותה כי זה גורם לאנשים אחרים לחשוב שהוא חי אבל הוא מת. זה מחביא משאר האנשים את האמת. להחביא זה להחביא לעבור ליד לא גופה ולא לבדוק זה משהו אחר, זה ממש לא נקרא להחביא. להחביא זה שלמשל יש לך גופה במקום די פתוח, בתור טריטור חכם היית סוחב אותה למקום סגור ונידח במפה כך שאנשים לא ימצאו אותו. זה שהוא לא בדק אותה - איפה הפעולה פה של ההחבאה בכלל? החוכמה שלך מדהימה אותי. נערך 2017 בפברואר 24 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 24 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 2 דקות NaDav CSGO אמר: להחביא זה להחביא לעבור ליד לא גופה ולא לבדוק זה משהו אחר, זה ממש לא נקרא להחביא. להחביא זה שלמשל יש לך גופה במקום די פתוח, בתור טריטור חכם היית סוחב אותה למקום סגור ונידח במפה כך שאנשים לא ימצאו אותו. זה שהוא לא בדק אותה - איפה הפעולה פה של ההחבאה בכלל? כמו שאמרתי פה: כשאתה לא בודק גופה אתה בעצם גורם לשאר האנשים לחשוב שהוא חי, מה שמחביא מהם את האמת. לפני 4 דקות Steve אמר: זה מחביא משאר האנשים את האמת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: כמו שאמרתי פה: כשאתה לא בודק גופה אתה בעצם גורם לשאר האנשים לחשוב שהוא חי, מה שמחביא מהם את האמת. לא כתוב בחוקים שאסור להחביא מהאנשים את האמת כתוב בחוקים אסור להחביא גופות שתי דברים שונים לחלוטין, אתה עושה לעצמך בושות. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2017 בפברואר 24 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות בעד +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 24 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות בעד סטיב , חוק שלא רשום אינו חוק אחי קודם כל אם אתה רוצה שהוא יהיה קיים תבקש שיוסיפו אותו ואז הוא יהיה תקף אני נגד הוספת החוק ובעד ההצעה של MetalHead "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 25 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות +1 בעד ההצעה של METAL HEAD בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 26 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות @NadavOhana אתה יכול לסגור את הסקר אני לא ידוע איך כי עבר יום לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 26 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות כבר הצעתי את זה פעם, אבל מסתבר שזה יגרום לשחקנים חדשים לצאת מהשרת או משהוא כזה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.