Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 23 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות שם מגיש ההצעה: Shredder תאריך הגשת ההצעה: 23.2.17 הצעה לשרת: (שם השרת) Release: Zombie Plauge פירוט על ההצעה: השרת הזה ממש כיפי ונחמד יוכל להוסיף המון לשרת: יש את ה T שהם הזומבים ויש להם 7000 HP המטרה שלהם להפוך את ה CT לזומבים. המטרה של ה CT להרוג אותם/להתחבא מהם עד סוף הראונד. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: ההצעה שלי טובה מכיוון שהשרת יוסיף לקהילה יגדיל אותה ולדעתי השרת הזה ממש מצוין ויתרום ליורגיים. קישור לפלאגין (במידה ויש): https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=290657 הערות: אין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות זה OP מידי עדיף שהיה קצת פחות חיים אבל +1 אני בעד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 24 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לדעתי השרת ימות עם הזמן וסתם בזבוז של כסף וזמן -1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 2 שעות TOV AHI אמר: לדעתי השרת ימות עם הזמן וסתם בזבוז של כסף וזמן -1 אני לא מבין למה המנהלים לא עונים ורק מוסיפים לייק או דיסלייק (הראל...) אם אתם לא רוצים להוסיף את זה בשנייה אתה רושם הודעה וזהו יותר קל לא? @MeowDevil נערך 2017 בפברואר 24 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 25 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות @MeowDevil@gilronen@Zpower 11 בעד 4 נגד האם זה יקרה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות השרת כבר נפתח פעם, וזה לא עבד. כולם מצביעים בעד? אז מה. זה לא אומר שהם ישחקו.. ישחקו בשבוע הראשון ואז השרת יהיה ריק. לא יפתח. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.