1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 23 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות (נערך) תאריך הגשת ההצעה:23/2 הצעה לשרת: (שם השרת) JB פירוט על ההצעה: כמו ב nominate אי אפשר לבחור את אותה מפה ששוחקה לפני אז לא יהיה אפשר לבחור את אותו הדבר שהיה בווט סיטי הקודם מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מפני שתמיד בוחרים ברנדום נאמבר ואם יעשו גם משהו אחר זה רק ישפר את כל מי שינסה להיבחר לדוגמה: fast writes כתיבה יותר מהירה math חשיבה מתמטית יותר מהירה מתמטיקה וכו'. קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: נערך 2017 בפברואר 23 על ידי kyuubi2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 23 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) לפני כעת kyuubi2 אמר: תאריך הגשת ההצעה:23/2 הצעה לשרת: (שם השרת) JB פירוט על ההצעה: כמו ב nominate אי אפשר לבחור את אותה מפה ששוחקה לפני אז לא יהיה אפשר לבחור את אותו הדבר שהיה בווט סיטי הקודם מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מפני שתמיד בוחרים ברנדום נאמבר ואם יעשו גם משהו אחר זה רק ישפר את כל מי שינסה להיבחר לדוגמה: fast writes כתיבה יותר מהירה math חשיבה מתמטית יותר מהירה מתמטיקה וכו'. קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: ישפר זה לא, אבל מאוד נחמד לראות משו אחר חוץ מ: Type a number between 1-350 +1 נערך 2017 בפברואר 23 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 24 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות @NadavOhana @Dark כמה הצבעות צריך בשביל לאשר החלטה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 24 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות טוב אתה +1 שסוף סוף היה משהו אחר מלבחוק מספר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו