Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 22 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שם מגיש ההצעה: Scrab תאריך הגשת ההצעה: 23.2.17 הצעה לשרת: JailBreak פירוט על ההצעה: שיהיה CT camper slay בHNS מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי זה לא הוגן שרק לסיטי מותר להיות קמפרים. ולא מזמן גם הוסיפו T camper slay למוד הרגיל (JailBreak) אז אני חושב שזה רעיון טוב. קישור לפלאגין (במידה ויש): זה לא פלאגין. הערות: מבקש לא להגיב תגובות כמו: +1 ו -1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 22 Nah מורחקים 294 548 הודעות אויש נו, שאני משחק hns אני לרוב פורץ כשיש 10 טרור חיים וחצי מהם מתקמפרים לי. האדמינים לא עושים כלום לגבי זה... אז שמתי שישעמם להם הם יעברו לסיטי ויחפרו לנו ct camper slay ושנאכל הדשוט מטרור שהוא קמפר, טוב אחי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 22 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 4 דקות Nah אמר: אויש נו, שאני משחק hns אני לרוב פורץ כשיש 10 טרור חיים וחצי מהם מתקמפרים לי. האדמינים לא עושים כלום לגבי זה... אז שמתי שישעמם להם הם יעברו לסיטי ויחפרו לנו ct camper slay ושנאכל הדשוט מטרור שהוא קמפר, טוב אחי. נכון, אבל הראונד לא יכול להימשך עד 8:00 בגלל שהסיטי הם קמפרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 22 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני כעת Scrab אמר: נכון, אבל הראונד לא יכול להימשך עד 8:00 בגלל שהסיטי הם קמפרים. כשאני סיטי, לרוב אני פורץ. להתקמפר חצי שעה לאיזה טלפורט זה משעמם רצח. מה שאתה לא מבין זה שהראונד נמשך עד 8:00 לא בגלל שהסיטי קמפרים, זה בגלל שהטרור קמפרים. גם אם הסיטי לא היו פורצים... אם כל הטרור היו פורצים את הסיטי *כשתמיד הם יודעים איפה הסיטי, אין מצב שלא... כי תמיד מישהו מגלה* הראונד לא היה נמשך יותר מכמה דקות. רק בגלל שטרור מחליט להתקמפר או לקחת איזה טיול במפה ולסיטי אין כוח לקמפרים אז הם מתקמפרים הראונד נמשך עד 8:00 פשוט מה שצריך זה לעשות חוקים יותר נוקשים לגבי T CAMPER SLAY וT LO OZER SLAY בHNS קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 23 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות נדב כתב לי בוואטסאפ שיש חוק כזה. אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 23 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות HNS-HIDE AND SICK המוד מיועד שהסיטי יתחבאו אתה פשוט לא יודע מזה אז אתה קורא לזה "קמפר". אם באמת הוסיפו את החוק הזה, אז אני מציע למחוק את המוד מהשרת כי אדמינים פשוט יתחילו להעביר את עצמם לסיטי ולצעוק במיק סיטי קמפר סליי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בפברואר 23 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 7 שעות Scrab אמר: נדב כתב לי בוואטסאפ שיש חוק כזה. אפשר לנעול. תזהר מאנסים עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 23 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות יש כבר חוק כזה!!! כשיש 5 טרור חיים אסור לסיטי להיות קמפרים. לנעול בבקשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.