Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 22 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה:םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: פאן? האדמין שביצע את ההרחקה:BlackShadow אורך ההרחקה: יום סיבת ההרחקה:spam admin chat תיאור המקרה: אין לי מושג קיבלתי דרך הסורס באן אני לא משחק בפאן לא הייתי בפאן כמה שבועות והוא החליט להביא לי באן אפשר לדעת למה קיבלתי תבאן? @PACMAN אני לא יכול לתייג את BlackShadow אז תייגתי את המנהל שלו הוכחות ( במקרה ויש) אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 22 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות האדמין טופל הבאן ירד תהנה בשרתים מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.