Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:xPawNek קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: תאריך : 20.2.2017 תיאור המקרה:היום היה hns ואקספוונאק הגבר החליט שהוא עושה מיוט all ושם שירים אז ראונד לאחר מכן שמתי וקיבלתי מיוט ל120 ללא סיבה כי אותו אדמין עושה אביוזים הוכחות תומכות: הערות: @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 21 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני הבאתי לך את המיוט כי ביקשתי ממך לפחות 4 פעמים להפסיק. @NadavOhana @Dark קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טוב מה שקרה זה שהוא שם שירים כי ביקשו אכך כך בקשו להפסיק. הוא הפסיק. ואז אתה שמתה ו- @Senor ביקש כמה פעם שתפסיק ולא עשיתה את זה אז סנור נתן לך מיוט עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות דבר ראשון ביקשת פעם אחת ודבר שני זה לא פייר שאקס פוונאק שם שירים ואני לא יכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות זה ממש לא פייר זה הופך אותו לשווה יותר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת Mega4U אמר: דבר ראשון ביקשת פעם אחת ודבר שני זה לא פייר שאקס פוונאק שם שירים ואני לא יכול אבל אמרו לך להפסיק למה לא הפסקתה? והמיוט מסנור לא מ אקספוונאקס לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 2 דקות NadavOhana אמר: אבל אמרו לך להפסיק למה לא הפסקתה? והמיוט מסנור לא מ אקספוונאקס גם השחקנים ביקשו שאקספוונק יפסיק הוא הפסיק ? לא כי הוא שם זין אז גם אני שמתי שירים שאותם כן רצו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו