meshulashmit 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 meshulashmit חדש/ה ב־YourGame 5 3 הודעות שם מגיש התלונה:amit SteamID: STEAM_1:1:183621718 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: סורסבאן האדמין שביצע את ההרחקה: קונסול אורך ההרחקה:4 יום סיבת ההרחקה: [SourceSleuth] Duplicate account תיאור המקרה: קיללתי באדמין צאט קיבלתי באן לשעתיים ניסיתי להיכנס מהסמארף כי אני אוהב לשחק בשרתים שלכם וזה הכפיל לי את הבאן 3 וניסיתי שוב וזה עלה ל 4 יום הוכחות ( במקרה ויש) אין אשמח שתקצרו או תורידו את הבאן @MeowDevil @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אממ אני לא קשור לזה D; אבל אתייג את המנהל כדי שהמענה היה מהיר יותר @n0nstop @MeowDevil @Zpower לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הבאן לא יורד. זה מה שאתה שולח לי בהודעה פרטית... באג? הבאן לא יורד. ופעם הבאה אל תנסה לשקר. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.