kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 20 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) לפני כעת Goblins אמר: המספר של הסארף זה טעות הוא מגיע ל 20+ בערבים ובצהרים יש 17 לפני שעה בערך היה 19 איש לפרוטוקול מגיע לך צל"ש. כי אתה אחד שירד ממנהל CSGOD (פקח ראשי) ועדיין לקחת את זה ברצינות (גם אם יש כאלה שירדו עליך,לא עניין אותך) +REP נערך 2017 בפברואר 20 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בפברואר 20 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת kobi אמר: לפרוטוקול מגיע לך צל"ש. כי אתה אחד שירד ממנהל CSGOD (פקח ראשי) ועדיין לקחת את זה ברצינות (גם אם יש כאלה שירדו עליך לא עניין אותך) +REP TY ♥ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בפברואר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אתה טועה ברוב הדברים שלך הקהילה היא ממש אבל ממש לא כמו פעם. בוא נגיד לך תסיבה 1. זה לא חופש גדול 2. מחליפים כל שבוע מנהל. 3. אדמינים לא משקיעים. 4. גיבוי לילדים שעושים בעיות. (הכי חשוב פה באמת) 5. הדבר היחידי שנהייה פה יותר טוב זה הפורום שבאמת יש פה השקעה. 6. אני איש צוות ואני לא ישקר ולא יתחנף ויגיד רק את האמת הקהילה היא הרבה יותר מתקדמת וחברותית מפעם אבל בשרתי המשחק נעשה זלזול רב. 7. תקרא שוב את 4 8. אתה מוזמן לקרוא שוב את 4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 6 דקות kobi אמר: יש גבול לחנפנות.... יש דבר שנקרא דעה ויש דבר שנקרא חנפנות. זאת הדעה שלו מה כזה קשה לכבד אותה? לפני 3 דקות kobi אמר: לפרוטוקול מגיע לך צל"ש. כי אתה אחד שירד ממנהל CSGOD (פקח ראשי) ועדיין לקחת את זה ברצינות (גם אם יש כאלה שירדו עליך לא עניין אותך) +REP +REP אחד המנהלים! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת oYc אמר: 7. תקרא שוב את 4 8. אתה מוזמן לקרוא שוב את 4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 בפברואר 20 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 12 דקות Goblins אמר: המספר של הסארף זה טעות הוא מגיע ל 20+ בערבים ובצהרים יש 17 לפני שעה בערך היה 19 איש חחחחחחחחחחחחחח עזוב שטוויות סארף בלי פוקיטו @pokeeto זה לא סארף חחחחחחחחחח סתם גובלין ממש הצליח לנהל את הסארף ושיפר אותו מאוד אבל פוקיטו היה יכול לעזור פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 20 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 1 דקה ofek.sharabi אמר: חחחחחחחחחחחחחח עזוב שטוויות סארף בלי פוקיטו @pokeeto זה לא סארף חחחחחחחחחח סתם גובלין ממש הצליח לנהל את הסארף ושיפר אותו מאוד אבל פוקיטו היה יכול לעזור פה מבטיח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 דקות ofek.sharabi אמר: פוקיטו @pokeeto זה לא סארף חולה על פוקיטו הוא ממש עזר לי בקהילה עצמה אחד הגברים לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בפברואר 20 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות (נערך) לפני 32 דקות doron אמר: עובדה שיש רוב שחושב כמוני חלק מהרוב הזה חנפנים בעצמם.. די להיות ממורמר דיייי כל תגובה שלך היא ביקורת ובחיים אין לך משהו טוב להגיד נערך 2017 בפברואר 20 על ידי Sp Ne0n My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2017 בפברואר 20 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות בסארף כל הזמן 15 + אבל מלא נכנסים מחול אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 20 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 24 דקות NadavOhana אמר: חולה על פוקיטו הוא ממש עזר לי בקהילה עצמה אחד הגברים אמממ אשכרה בזכותו אתה מנהל פורום CSGO ומנהל שרת הגייל.. אז כן הוא ממש עזר לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בפברואר 21 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 10 שעות Sp Ne0n אמר: חלק מהרוב הזה חנפנים בעצמם.. די להיות ממורמר דיייי כל תגובה שלך היא ביקורת ובחיים אין לך משהו טוב להגיד תאמין לי כשהיה לי משהו טוב להגיד אני יגיד האשכול הזה נועד להתחנפות ועוד קצת התחנפות מזה עזר לו בחיים לפתוח תאשכול זהז ולהגיד תודה אין לי מושג אבל תודה לאל שאני לא הוא כי אני לא היייתי פותח אשכול כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 שעות doron אמר: תאמין לי כשהיה לי משהו טוב להגיד אני יגיד האשכול הזה נועד להתחנפות ועוד קצת התחנפות מזה עזר לו בחיים לפתוח תאשכול זהז ולהגיד תודה אין לי מושג אבל תודה לאל שאני לא הוא כי אני לא היייתי פותח אשכול כזה דורון תקשיב.. עוד פעם אני אומר לך לך תקרא את השם של האשכול. ''דעה אישית על יורגיים'' עוד פעם אגיד לך את זה. זאת הדעה שלו מה פאקינג קשור התחנפות אני לא יודע חאלס למצוא על קטנות אין לך משהו טוב להגיב? אז אל תגיב זה לא עוזר שאתה מגיב פה כדי לפגוע. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 בפברואר 21 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות (נערך) נדב ה"דעה האישית שלו" דיי קשורה לכל הבקשות לאדמין שלו.כי הוא ראה שלא מקבלים אותו לאדמין אז הוא פתח את האשכול כדי שזה יוסיף לו סיכוי להתקבל. אז כן הוא מתחנף. וזה ה"דעה" שלי עליו ועל האששכול הזה נערך 2017 בפברואר 21 על ידי i love pancakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 21 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות (נערך) לפני 6 דקות i love pancakes אמר: נדב ה"דעה האישית שלו" דיי קשורה לכל הבקשות לאדמין שלו.כי הוא ראה שלא מקבלים אותו לאדמין אז הוא פתח את האשכול כדי שזה יוסיף לו סיכוי להתקבל. אז כן הוא מתחנף ממש לא קשור פתחתי את האשכול כדי לספר על קהילת csgo של יורגיים ואני רק רוצה שילמדו מטעיות כמו שרשמתי גם דברים רעים לא רק טובים כי זאת הדעה שלי על השרתים פה נערך 2017 בפברואר 21 על ידי orangelist קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.