עבור לתוכן

דעה אישית על yourgame

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול orangelist
  • מתן
  • 0
  • 474 הודעות
(נערך)

כל מה שאני אומר פה זה רק ממה שאני מבין ורואה, יכול להיות שחלק מהדברים לא נכונים.

שרת הגייל @d4rk @NadavOhana השתפר למרות שעדיין אולי יש שעתים ביום שאין אדמין שזה עדיין לא טוב וצריך לקרוא להם.

גם שרת ה-ttt @Steve השתפר מאז וכמו שמלא אמרו רק אם יתקנו אותו יכנסו אליך ובאמת תודה למתכנתים @david_tol @Senor @Solar Combsution.

אבל יש שרתים שירדו לדוגמה: פאן בעבר שהייתי בפאן ביום חלש היה עשר אנשים עכשיו ביום חזק יש עשר אנשים @PACMAN.

ומה עם השרתים שבכלל קבוע יש בהם 0 אנשים? כמו kz deathmatch שאין בהם אנשים וגם מנהלים? ושיש שם 3 אנשים זה טוב?

אבל יש שרתים שנשארו כמו שהם צריכים להיות שרתי ה retakes @BugMS שבאמת השרתים שם טובים ועובדים כמו שצריך.

רגע מה עם הארנה? נכון לאחרונה שיפצו אותו בזכות @Scabies ו @Forrest Gump הוא ככה.

נכון הוא היה הרבה פעמים בדידוס וחיכינו שהוא יפתח שוב לציבור ועוד דברים ותראו אותו עכשיו עשר אנשים בכל יום שזה מאוד טוב!

מה עם הביהופ? @DoNotMiss שבדרך כלל יש שם שלושה אנשים? למרות כל התיקונים של @shavit והוא מרגיש כאילו הוא בישראל ויש לך פינג 1 שזה ממש כיף להיות שם.

וסארף? @Goblins שאם תשימו לב הוא גם במקום די טוב שש עשרה אנשים ולדעתי הוא מגיע לעשרים אנשים.

רגע מה עם האנשים שעומדים בראש? הגבוהים? תודה ל @Zpower @NonStop @MeowDevil שבזכותם רוב הדברים החדשים והטובים לא הייתם רואה.

תודה ל @gilronen שבזכותו קיימת הקהילה הזאת ובלי גיל שום דבר היום לא היה קורה וכל yourgame הייתה הופכת לסתם nothing game.

תודה ל @NadavOhana שמנהל פורום קונטר שבזכותו הפורום מסודר וכל המנהלים ואדמינים שעושים פה עבודה שהם צריכים לעשות באמת כל הכבוד.

נערך על ידי orangelist
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Azure
  • טל
  • 845
  • 5k הודעות

היי, אני מסכים איתך בהכל חוץ מדבר אחד. שרת הסארף יש בו יותר משישה אנשים. יש בו לפחות 14 בממוצע

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

heater gamer
  • ליאב
  • 4
  • 61 הודעות

בתכלס גם הסארף התרומם בצורה מאוד משמעותית מאז שGoblins נהיה המנהל שרת ויש בו יותר מהאנשים בממוצע שציינת

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Senor
  •  .
  • 189
  • 639 הודעות
לפני 8 דקות Scrab אמר:

היי, אני מסכים איתך בהכל חוץ מדבר אחד. שרת הסארף יש בו יותר משישה אנשים. יש בו לפחות 14 בממוצע

בכל פעם שאני נכנס לסורסבאנס אני רואה 15+ על מה אתה מדבר :1_grinning:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Azure
  • טל
  • 845
  • 5k הודעות
לפני כעת Senor אמר:

בכל פעם שאני נכנס לסורסבאנס אני רואה 15+ על מה אתה מדבר :1_grinning:

אוקיי אז אני לא שם לב. שמח לשמוע

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MeowDevil
  • הראל
  • 113
  • 420 הודעות

מה איתי eksdi?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NaDav
  • נדב
  • 508
  • 1.8k הודעות
לפני 1 שעה orangelist אמר:

כל מה שאני אומר פה זה רק ממה שאני מבין ורואה, יכול להיות שחלק מהדברים לא נכונים.

שרת הגייל @d4rk @NadavOhana השתפר למרות שעדיין אולי יש שעתים ביום שאין אדמין שזה עדיין לא טוב וצריך לקרוא להם.

גם שרת ה-ttt @Steve השתפר מאז וכמו שמלא אמרו רק אם יתקנו אותו יכנסו אליך ובאמת תודה למתכנתים @Solar Combsution.

אבל יש שרתים שירדו לדוגמה: פאן בעבר שהייתי בפאן ביום חלש היה עשר אנשים עכשיו ביום חזק יש עשר אנשים @PACMAN.

ומה עם השרתים שבכלל קבוע יש בהם 0 אנשים? כמו kz deathmatch שאין בהם אנשים וגם מנהלים? ושיש שם 3 אנשים זה טוב?

אבל יש שרתים שנשארו כמו שהם צריכים להיות שרתי ה retakes @BugMS שבאמת השרתים שם טובים ועובדים כמו שצריך.

רגע מה עם הארנה? נכון לאחרונה שיפצו אותו בזכות @Scabies ו @Forrest Gump הוא ככה.

נכון הוא היה הרבה פעמים בדידוס וחיכינו שהוא יפתח שוב לציבור ועוד דברים ותראו אותו עכשיו עשר אנשים בכל יום שזה מאוד טוב!

מה עם הביהופ? @DoNotMiss שבדרך כלל יש שם שלושה אנשים? למרות כל התיקונים של @shavit והוא מרגיש כאילו הוא בישראל ויש לך פינג 1 שזה ממש כיף להיות שם.

וסארף? @Goblins שאם תשימו לב הוא גם במקום די טוב שישה אנשים ולדעתי הוא מגיע לעשר אנשים.

רגע מה עם האנשים שעומדים בראש? הגבוהים? תודה ל @Zpower @NonStop שבזכותם רוב הדברים החדשים והטובים לא הייתם רואה.

תודה ל @gilronen שבזכותו קיימת הקהילה הזאת ובלי גיל שום דבר היום לא היה קורה וכל yourgame הייתה הופכת לסתם nothing game.

תודה ל @NadavOhana שמנהל פורום קונטר שבזכותו הפורום מסודר וכל המנהלים ואדמינים שעושים פה עבודה שהם צריכים לעשות באמת כל הכבוד.

where is meowdevil?

no thanks for him?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות
לפני 27 דקות RyZ אמר:

איפה @david_tol  וגם @Senor

לפי מה שאני יודע דויד לא מתכנת...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

david_tol
  • loading...
  • 84
  • 253 הודעות
לפני 24 דקות SHLUMP3R אמר:

לפי מה שאני יודע דויד לא מתכנת...

אני לא מתכנת של קהילה מסוימת ביורגיים

אבל בעבר עזרתי ל @-MK- בתכנות שרתי הטיאף

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

doron
  • דורון
  • 170
  • 885 הודעות

הכל בשביל להיות אדמין? אני דיי בטוח שהמנהלים הגבוהים מודעים לכל מה שאמרת פה 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Sp Ne0n
  • דניאל
  • 209
  • 2k הודעות
לפני 7 דקות doron אמר:

הוא בא מפרגן מה הבעיה כל דבר טענות 

בושה שהמנהלים נתנו לך מוניטין על התגובה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות
לפני 12 דקות Sp Ne0n אמר:

הוא בא מפרגן מה הבעיה כל דבר טענות 

בושה שהמנהלים נתנו לך מוניטין על התגובה.

הוא צודק לגמרי.

כמו שרשום בכותרת "דעה שלי על yourgame"

הוא אומר את הדעה שלו מה לא מובן בזה?...

לפני 20 דקות doron אמר:

מה קשור זה באמת הדבר הכי לא קשור שאמרו פה עד עכשיו.

הוא מביע דעה שלו אין לך טיפה של כבוד? 

אתה יודע שאני בכלל לא חשבתי על זה. לפי דעתי אתה צריך לקחת ממנו דוגמה.

ועכשיו אני מחכה בקוצר רוח לתגובה שלך שעוד פעם תהיה קשורה לאדמין אז תחושב פעמיים ואז תגיב אותה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

doron
  • דורון
  • 170
  • 885 הודעות
לפני 2 דקות NadavOhana אמר:

הוא צודק לגמרי.

כמו שרשום בכותרת "דעה שלי על yourgame"

הוא אומר את הדעה שלו מה לא מובן בזה?...

מה קשור זה באמת הדבר הכי לא קשור שאמרו פה עד עכשיו.

ועכשיו אני מחכה בקוצר רוח לתגובה שלך שעוד פעם תהיה קשורה לאדמין אז תחושב פעמיים ואז תגיב אותה.

עובדה שיש רוב שחושב כמוני 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)
לפני כעת orangelist אמר:

גם שרת ה-ttt @Steve השתפר מאז וכמו שמלא אמרו רק אם יתקנו אותו יכנסו אליך ובאמת תודה למתכנתים @david_tol @Senor @Solar Combsution.

וסארף? @Goblins שאם תשימו לב הוא גם במקום די טוב שישה אנשים ולדעתי הוא מגיע לעשר אנשים.

רגע מה עם האנשים שעומדים בראש? הגבוהים? תודה ל @Zpower @NonStop @MeowDevil שבזכותם רוב הדברים החדשים והטובים לא הייתם רואה.

שחכת להוסיף תם הטקס גבר...מרב ה@ALL ראיתי סגול.

לפני כעת NadavOhana אמר:

ועכשיו אני מחכה בקוצר רוח לתגובה שלך שעוד פעם תהיה קשורה לאדמין אז תחושב על משהו אחר ותגיד אותה.

יש גבול לחנפנות....

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Goblins
  • אורי
  • 50
  • 372 הודעות
לפני 2 שעות orangelist אמר:

המספר של הסארף זה טעות הוא מגיע ל 20+ בערבים ובצהרים יש 17 לפני שעה בערך היה 19 איש

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...