x4ckers 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 x4ckers חדש/ה ב־YourGame sapir 3 11 הודעות (נערך) http://x4ckers.com/index.php?site=news_comments&newsID=38תמונה: נערך 2017 בפברואר 18 על ידי x4ckers קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 18 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rainey 0 פורסם 2017 בפברואר 18 Rainey חדש/ה ב־YourGame liron rainey 0 2 הודעות (נערך) יש לארגון קבוצה ל CS:GO ? נערך 2017 בפברואר 18 על ידי Rainey קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 18 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני 2 דקות Rainey אמר: יש לכם קבוצה ל CS:GO ? לא. זה אירגון בחול (נראה לי). נערך 2017 בפברואר 18 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rainey 0 פורסם 2017 בפברואר 18 Rainey חדש/ה ב־YourGame liron rainey 0 2 הודעות לפני כעת Scrab אמר: ברור שיש להם... אם לא היה להם הם לא היו מפרסמים את האשכול (: ze overwatch קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 18 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Rainey אמר: ze overwatch לא הבנתי... קצת התבלבלתי וערכתי את ההודעה תסתכל למעלה ^^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 18 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות כן, לארגון היה קבוצת CS:GO אך כרגע אין להם יותר מסיבה כל שהי אם הם יחתמו שחקנים לקבוצת csgo הייתי ממליץ על anarkez NertZ Shp3x BiroNN LaNrefNi ממש שמח שיש ארגון שלוקח את eSports ברצינות מקווה לעתיד מוצלח בישבילכם נ.ב מי זה הילד בסרטון? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kY^ 2 פורסם 2017 בפברואר 19 kY^ חדש/ה ב־YourGame נועם 2 13 הודעות וואווו ! זה פשוט מטורף, שיהיה בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MadeCrazy 3 פורסם 2017 בפברואר 19 MadeCrazy חדש/ה ב־YourGame אילון 3 49 הודעות תותחים לגמרי ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 פורסם 2017 בפברואר 27 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות 1.לאירגון אין קבוצת CSGO ולא תהיה גם בעתיד(מילים של הבעלים) 2.הארגון הוא ארגון ישראלי שיש לו את קבוצת OW הכי טובה בארץ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 28 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 23 שעות AAYOAD אמר: 1.לאירגון אין קבוצת CSGO ולא תהיה גם בעתיד(מילים של הבעלים) 2.הארגון הוא ארגון ישראלי שיש לו את קבוצת OW הכי טובה בארץ אז למה אתה מפרסם את זה בפורום csgo ? lol בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 פורסם 2017 בפברואר 28 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות לפני 2 דקות ™cactus אמר: אז למה אתה מפרסם את זה בפורום csgo ? lol אני לא פרסמתי את זה,אני מניח שפירסמו את זה כאן כי פה יש הכי הרבה פעילות במחינת צופים בפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 28 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 2 דקות AAYOAD אמר: אני לא פרסמתי את זה,אני מניח שפירסמו את זה כאן כי פה יש הכי הרבה פעילות במחינת צופים בפורום תאמת חבל שאין קבוצת csgo כי לפי מה שאני יודע csgo הוא בין המשחקים הנפוצים בארץ בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 פורסם 2017 בפברואר 28 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות לפני כעת ™cactus אמר: תאמת חבל שאין קבוצת csgo כי לפי מה שאני יודע csgo הוא בין המשחקים הנפוצים בארץ מסכים לגמרי,כנראה שהבעלים חושב שיש יותר פוטנציאל במשחקים אחרים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 28 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 3 דקות AAYOAD אמר: מסכים לגמרי,כנראה שהבעלים חושב שיש יותר פוטנציאל במשחקים אחרים אוקיי חבל . לפני 1 דקה RyZ אמר: אחריי קלאש רויאל חחח יניב צודק בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו