Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:aimbot אורך ההרחקה:120 סיבת ההרחקה:לא יודע בגלל זה התלונה תיאור המקרה:אין לי מושכ לא הרגתי אף אחד או עשיתי בעיות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אתה מתגרה בשחקן בודד ואתה עושה דפקה בתור שאתה CT התלוננה היא עלי כי אני אמרתי לו עכשיו פעם הבאה אל תגיד ל-VIP חוקי VIP - להתקרב לסקאי לין להרוג אותי כי זה יעבור בכוונת וזה נמשך כמה זמן עכשיו תחשוב לבד תבין את הטעות ותלמד להבא לעשות בעיות בשרת בסוף יעלו עליך זה כולל BlueCat לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 3 דקות NadavOhana אמר: אתה מתגרה בשחקן בודד ואתה עושה דפקה בתור שאתה CT התלוננה היא עלי כי אני אמרתי לו עכשיו פעם הבאה אל תגיד ל-VIP חוקי VIP - להתקרב לסקאי לין להרוג אותי כי זה יעבור בכוונת וזה נמשך כמה זמן עכשיו תחשוב לבד תבין את הטעות ותלמד להבא לעשות בעיות בשרת בסוף יעלו עליך זה כולל BlueCat רציני זה היה בצחוק לא חשבתי שהם באמת יהרגו אותו WOW איזה ילד קשה הגייל נהרס לא כיף כמו פעם... ורשום בחוקים (כללי) אם ויאייפי מחזיק נשק או דוקר סיטי אפשר להרוג אותו בעיה שלו שהוא לא הרג את הויאייפי מה אני יגיד לך אני מגיב כי זה קשור גם אליי התלונה (גם סיטי באן) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: רציני זה היה בצחוק לא חשבתי שהם באמת יהרגו אותו WOW איזה ילד קשה הגייל נהרס לא כיף כמו פעם... ורשום בחוקים (כללי) אם ויאייפי מחזיק נשק או דוקר סיטי אפשר להרוג אותו בעיה שלו שהוא לא הרג את הויאייפי מה אני יגיד לך אני מגיב כי זה קשור גם אליי התלונה (גם סיטי באן) לא קשור אסור לומר כאלו חוקים זה למה הסיטי באן לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: לא קשור אסור לומר כאלו חוקים זה למה הסיטי באן נדב מותר להיות אחד בתוך השני? הטרור והסיטי? אז אמרנו שמותר וסקליין שינה את זה ואז אנחנו גם שיננו כי אנחנו יודעים שהם לא יהרגו אותנו על זה הסיטי באן? שבסוף חתול הרג אותו עם AK הוא לא התקרב עלייו היה במרחק גדול גם אם לא שיננו סקליין היה מת לא בנייף עם AK עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עדין אסור להיגד כאלו חוקים זה מה שאני מנסה להיגד לך... ועכב זה שאתם נתפלים לשחקן ללא הפסקה אז ביקשתי מהאדמין לתת לך ולאוסופ CTBAN. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות זה רשום בחוקים ? התשובה לא אז מותר לעשות מה שלא רשום בחוקים וזה לא רשומים בחוקים אז לא בעיה שלי... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: זה רשום בחוקים ? התשובה לא אז מותר לעשות מה שלא רשום בחוקים וזה לא רשומים בחוקים אז לא בעיה שלי... לא לכל דבר צריך חוקים.... יש דברים שמובנים מאליו די להתחכם. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 18 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: לא לכל דבר צריך חוקים.... יש דברים שמובנים מאליו די להתחכם. לי אמור כול מה שלא רשום בחוקים מותר לי לעשות הסיטי באן לא מוצדק... פשוט לא מתאים לכם לראות אותי ואת אוסופ בסיטי שאתם בטרור תגיד תאמת עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 דקות shahar3690 אמר: לי אמור כול מה שלא רשום בחוקים מותר לי לעשות הסיטי באן לא מוצדק... פשוט לא מתאים לכם לראות אותי ואת אוסופ בסיטי שאתם בטרור תגיד תאמת אני אתחיל מהמשפט הראשון. מי שאמר לך את זה שיקר. זה ממש לא נכון. זה כמו שתגיד שמותר לך להגיד משפט גיזעני ברחוב כלפי אדם מעדה אחרת. זה מותר? דבר שני מתקשר לדברים שאמרתי למעלה. דבר שלישי תאמין לי שאני אוהב כל אחד ואחד מכם אני לא עושה בכוונה לאף אחד. תאמין לי שאני לא כזה. את אז תאמין לי שזה לא נכון. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות @NadavOhana לא הבאתי לאף אחד פקודה להרוג או לדקור אותו כל מה שאמרתי היה שלטרור מותר להתקרב לסיטי זה הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.