עבור לתוכן

באן על עזרה לקהילה/מנהל שרת

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

שם מגיש התלונה:kobi

SteamID:STEAM_0:0:102774747

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:SourceBans

MeowDevil

אורך ההרחקה:

1 d

סיבת ההרחקה:

לא להתערב בתלונות שלו קשור עליך

תיאור המקרה:

מנהלי שרת הגייל מתלוננים על זה שהשחקנים מפרסמים תלונות כל כך מפגרות ואז אין להם "זמן" לטפל בשרת אלא לטפל בתלונות של השחקנים.

אז הגבתי בתלונה של דורון על שהוא מתלונן שמישהו משתמש באוטו באקסטב וראיתי שבפירוש רואים שאין לו.....

ואני מכיר את מנהל שרת הגייל הוא יוסיף אנשים ישאל אותם יעשה חקירת משטרה ובסוף לא יגיע לכלום,אז חסכתי להם זמן יקר ובמקום זה MewDevil מחליט לתת לי באן ליום על זה.

תחליטו קהילת yourgame אתם מתלוננים על שחקנים בעייתים,על אלא שמספימים תפורום בתלונות מפגרות שאין להם טעם ועכשיו יש לכם בעיה עם כאלה שבאים ועוזרים לכם.

משו שבור פה, אולי מר MewDevil היה עצבני קצת והחליט להוציא קיטור עליי....גבר אנלא שק איגרוף שלך ואני מודע לחוקים פשוט זה לא נראה לי מחנה צבאי שכל חוק צריך לאכוף במלואו(ואפילו בצבא לא אוכפים ככה חוקים).

הוכחות ( במקרה ויש):

Player kobi
Steam ID STEAM_0:0:102774747
Steam3 ID [U:1:205549494]
Steam Community 76561198165815222
Invoked on 18/02/17 18:23
Banlength 1 d
Expires on 19/02/17 18:23
Reason לא להתערב בתלונות שלו קשור עליך
Banned by Admin MeowDevil
Banned from Web Ban
Total Bans 2 (search)
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

מבקש שיענו מהר

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

אני לא יודע עם אני קשור לתלונה הזאת אבל בגלל המשפט הזה אני חושב שאני די קשור 

אבקש לפני שאני אדבר עם זה לא קשור אלי אז להסתיר את התגובה

עכשיו-

זה כבר מלא זמן נמצא למעלה ותאמין לי שיש זמן אבל אנחנו לא יכולים לענות ישר שיש תלונה לוקח לנו זמן לעשות זאת.

ושאני רואה שהתלוננו אני ישר עונה לא מתעלם מזה אז בבקשה אל תגיד דברים לא נכונים .

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת NadavOhana אמר:

אני לא יודע עם אני קשור לתלונה הזאת אבל בגלל המשפט הזה אני חושב שאני די קשור 

אבקש לפני שאני אדבר עם זה לא קשור אלי אז להסתיר את התגובה

עכשיו-

זה כבר מלא זמן נמצא למעלה ותאמין לי שיש זמן אבל אנחנו לא יכולים לענות ישר שיש תלונה לוקח לנו זמן לעשות זאת.

ושאני רואה שהתלוננו אני ישר עונה לא מתעלם מזה אז בבקשה אל תגיד דברים לא נכונים .

לא אמרתי שאתם לא עונים -_- זה פשוט לדבר לקיר פה.

התלונה הייתה כזאת מטופשת שהייתה גוזלת מזמנך מלא(במקום זה יכולת להתעסק בגייל ואיך לעזאזל גם עלה לך אדמין אביוזר).

אז אני החלטתי להגיב כי גם אני חלק מהקהילה(ולכל הפרוטקציונרים פה יכולים להיכנס לח*ר של ה**ת שלי למה אני עברתי פה יותר מחצי מהקהילה,גם אם לא הייתי קשור בהנהלה) והגבתי תגובה רלוונטית לחלוטין עם היגיון שפשוט סותרת את התלונה של המתלונן(כל ההוכחות וכול ההערות שהוא רשם),רק מה שנותר זה לצטט אותי ולסגור את האשכול אבל במקום זה מחקו לי את התגובה הזאת ונתנו לי באן(כאילו רשמתי מה אני אוכל לארוחת בוקר ועם איזה יד אני עושה...נו בחייאת רבק הגזמתם!).

" לאחרונה יש מקרים בהם אנשים שלא קשורים לתלונה כלשהי מגיבים, בלי סיבה מסוימת ולרוב זה תגובה חסרת פואנטה שנועדה להציק." 

חסרת פואנטה היא לא,נועדה להציק....כנראה רק את MewDevil,אין סיבה מוסרית למחוק את התגובה הזאת ולתת לי באן בשרתים על "הפרת חוקי פורום".

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

קובי בחיאת קובי, כבר נתתי לך על זה מזמן לא מעט אזהרות..

אמרתי לך לא להגיב, אז אל תגיב..

יש חוקים בפורום, והפורום מבחינתי קשור לקהילת CSGO, ואם העונש הזה יגרום לך לא להגיב יותר בתלונות, אז אני השגתי את המטרה שלי.

כשאתם מגיבים, זה מפריע.

כל תגובה לא קשורה תמחק, וכל מי שמפריע לנו לטפל בדברים בפורום יוענש.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...