kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות שם מגיש התלונה:kobi SteamID:STEAM_0:0:102774747 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:SourceBans MeowDevil אורך ההרחקה: 1 d סיבת ההרחקה: לא להתערב בתלונות שלו קשור עליך תיאור המקרה: מנהלי שרת הגייל מתלוננים על זה שהשחקנים מפרסמים תלונות כל כך מפגרות ואז אין להם "זמן" לטפל בשרת אלא לטפל בתלונות של השחקנים. אז הגבתי בתלונה של דורון על שהוא מתלונן שמישהו משתמש באוטו באקסטב וראיתי שבפירוש רואים שאין לו..... ואני מכיר את מנהל שרת הגייל הוא יוסיף אנשים ישאל אותם יעשה חקירת משטרה ובסוף לא יגיע לכלום,אז חסכתי להם זמן יקר ובמקום זה MewDevil מחליט לתת לי באן ליום על זה. תחליטו קהילת yourgame אתם מתלוננים על שחקנים בעייתים,על אלא שמספימים תפורום בתלונות מפגרות שאין להם טעם ועכשיו יש לכם בעיה עם כאלה שבאים ועוזרים לכם. משו שבור פה, אולי מר MewDevil היה עצבני קצת והחליט להוציא קיטור עליי....גבר אנלא שק איגרוף שלך ואני מודע לחוקים פשוט זה לא נראה לי מחנה צבאי שכל חוק צריך לאכוף במלואו(ואפילו בצבא לא אוכפים ככה חוקים). הוכחות ( במקרה ויש): Player kobi No Demos Steam ID STEAM_0:0:102774747 Steam3 ID [U:1:205549494] Steam Community 76561198165815222 Invoked on 18/02/17 18:23 Banlength 1 d Expires on 19/02/17 18:23 Reason לא להתערב בתלונות שלו קשור עליך Banned by Admin MeowDevil Banned from Web Ban Total Bans 2 (search) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות מבקש שיענו מהר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני לא יודע עם אני קשור לתלונה הזאת אבל בגלל המשפט הזה אני חושב שאני די קשור אבקש לפני שאני אדבר עם זה לא קשור אלי אז להסתיר את התגובה עכשיו- זה כבר מלא זמן נמצא למעלה ותאמין לי שיש זמן אבל אנחנו לא יכולים לענות ישר שיש תלונה לוקח לנו זמן לעשות זאת. ושאני רואה שהתלוננו אני ישר עונה לא מתעלם מזה אז בבקשה אל תגיד דברים לא נכונים . לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אני לא יודע עם אני קשור לתלונה הזאת אבל בגלל המשפט הזה אני חושב שאני די קשור אבקש לפני שאני אדבר עם זה לא קשור אלי אז להסתיר את התגובה עכשיו- זה כבר מלא זמן נמצא למעלה ותאמין לי שיש זמן אבל אנחנו לא יכולים לענות ישר שיש תלונה לוקח לנו זמן לעשות זאת. ושאני רואה שהתלוננו אני ישר עונה לא מתעלם מזה אז בבקשה אל תגיד דברים לא נכונים . לא אמרתי שאתם לא עונים -_- זה פשוט לדבר לקיר פה. התלונה הייתה כזאת מטופשת שהייתה גוזלת מזמנך מלא(במקום זה יכולת להתעסק בגייל ואיך לעזאזל גם עלה לך אדמין אביוזר). אז אני החלטתי להגיב כי גם אני חלק מהקהילה(ולכל הפרוטקציונרים פה יכולים להיכנס לח*ר של ה**ת שלי למה אני עברתי פה יותר מחצי מהקהילה,גם אם לא הייתי קשור בהנהלה) והגבתי תגובה רלוונטית לחלוטין עם היגיון שפשוט סותרת את התלונה של המתלונן(כל ההוכחות וכול ההערות שהוא רשם),רק מה שנותר זה לצטט אותי ולסגור את האשכול אבל במקום זה מחקו לי את התגובה הזאת ונתנו לי באן(כאילו רשמתי מה אני אוכל לארוחת בוקר ועם איזה יד אני עושה...נו בחייאת רבק הגזמתם!). " לאחרונה יש מקרים בהם אנשים שלא קשורים לתלונה כלשהי מגיבים, בלי סיבה מסוימת ולרוב זה תגובה חסרת פואנטה שנועדה להציק." חסרת פואנטה היא לא,נועדה להציק....כנראה רק את MewDevil,אין סיבה מוסרית למחוק את התגובה הזאת ולתת לי באן בשרתים על "הפרת חוקי פורום". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות קובי בחיאת קובי, כבר נתתי לך על זה מזמן לא מעט אזהרות.. אמרתי לך לא להגיב, אז אל תגיב.. יש חוקים בפורום, והפורום מבחינתי קשור לקהילת CSGO, ואם העונש הזה יגרום לך לא להגיב יותר בתלונות, אז אני השגתי את המטרה שלי. כשאתם מגיבים, זה מפריע. כל תגובה לא קשורה תמחק, וכל מי שמפריע לנו לטפל בדברים בפורום יוענש. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.