meshulashmit 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 meshulashmit חדש/ה ב־YourGame 5 3 הודעות שם מגיש התלונה: ΔmIT :l SteamID: STEAM_0:1:183621718 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן. השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:ttt האדמין שביצע את ההרחקה: meowdevil אורך ההרחקה:1 day סיבת ההרחקה:רשמתי באדמין צאט אדמין אביוז. תיאור המקרה: הייתי טריטור הרגתי אינסנט והאינסנט שהרגתי אמר לאדמין שהרגתי אותו סתם, אז ראונד אחרי זה האדמין נתן לי סליי (ולא הייתי צריך לקבל) ..רשמתי לאדמין בצאט מה קרה והוא לא ענה. אז רשמתי שהוא מטומטם כי הוא המשיך לא לענות ואז קיבלתי גאג ל 15 דקות... ואז רשמתי לאדמין באדמין צאט שוב את מה שקרה ושלא הייתי צריך לקבל סליי ולא הייתי צריך לקבל גאג והוא המשיך לא לענות.. אז רשמתי שהוא אביוזר ואז פשוט נתנו לי באן ליום.. הוכחות ( במקרה ויש) יש רקורד אבל זה לא נותן לשלוח.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A1%3A183621718&Submit=Search קיבלת באן לשעתים.. מה אתה רוצה בדיוק? קיבלת מיוט, גאג, ואז המשכת לקלל באדמין צאט וקיבלת באן. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.