doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID:לא מוצא סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:גייל האדמין שביצע את ההרחקה:xpawnek אורך ההרחקה:60 סיבת ההרחקה:קיללתי אדמין תיאור המקרה:קיללתי אותו והוא חושב שהוא ישות נעלה יותר טובה מכל השרת והחליט בגלל שקיללתי אותו האורך של הגאג יהיה לשעה ולא לחצי שעה הוכחות ( במקרה ויש) אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות למה בכלל קיללתה אותו בכלל.. גאג מוצדק לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 25 דקות NadavOhana אמר: למה בכלל קיללתה אותו בכלל.. גאג מוצדק הזמן לא מוצדק וקיללתי אותו כי הוא קרא לי חארבוש שזה משהו רגיש אצלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אם כך אדבר עם האדמין לגבי המשפט להבא אל תקלל אפילו שחקן רגיל יש לך עדין גאג? אם כן שלח קישור ואני יערוך לך אותו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות התלונה על זה שהוא חושב שאם מקללים אדמין זה יותר זמן משחקן רגיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תראה. העונש של מי שמקלל אדמין ומי שמקלל שחקן רגיל זה אותו הדבר. וגם ראיתי שבסארסבאן היום היה לך 3 גאגים. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תלונה מוצדקת, אתה צודק לגמרי. הגיע לך גאג לחצי שעה ולא שעה והאדמין יטופל. אבל בחיאת ראבק, לא רוצה עונש? אל תעשה בעיות. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.