doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: rufus קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198190834330 תאריך המקרה:היום תיאור המקרה: רופוס עושה לר עם שחקן בגייל ואומר שיש לו אוטובקסטאב ואחרי שהוא הורג את השחקן עם נייף בבקסטאב הוא אומר רואה שיש לי הוכחות תומכות: הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות באמת אני לא יודע מה זאת התלונה הזאת... אפשר הסבר יותר מפורט? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תעשה לי טובה, הייתה לו הזדמנות לתת לו Backstab לפני והוא לא נתן. כשתתן הוכחות יותר חותכות, ויהיה ניתן לראות בבירור שהוא משתמש בציטים הוא יקבל עונש. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.