N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות ^^^^ CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 17 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות כן גם אני שמתי לב לזה לדעתי זה בגלל ה sb אבל אם תרצה אני יבדוק לך ויענה לך בודאות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בפברואר 17 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות השרתים קרסו... כנ"ל לגבי הטים ספיק והסורס באן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 17 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני כעת Binkeys אמר: השרתים קרסו... כנ"ל לגבי הטים ספיק והסורס באן? הסורס באן אני יודע שהוא בתיקונים וטים ספיק אני לא יודע השרתים הם בעידכון כרגע ויקח להם כמה שעות עד שהם יחזרו לפעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני כעת Binkeys אמר: השרתים קרסו... כנ"ל לגבי הטים ספיק והסורס באן? לפני כעת orangelist אמר: הסורס באן אני יודע שהוא בתיקונים וטים ספיק אני לא יודע השרתים הם בעידכון כרגע ויקח להם כמה שעות עד שהם יחזרו לפעול כנראה שהVPS של YG קרס, מקווה שזה בטיפול ושהם מודעים לזה. CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בפברואר 17 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות נראה לי אני מריח עדכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בפברואר 17 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 8 דקות kobi אמר: נראה לי אני מריח עדכון לדעתי לא מכיוון שיוני (HEJON) לא פה וגם חיים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני כעת kobi אמר: נראה לי אני מריח עדכון וואי נכון אמרו שיהיה עידכון לחנות אבל למה הטימספיק מכובה! CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות חברים זה העדכון ב99 אחוז! השרתים ללא מערכת הקרדיטים והחנות עובדים! ואואואואואואו #HYPE CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 17 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת N3ON אמר: חברים זה העדכון ב99 אחוז! השרתים ללא מערכת הקרדיטים והחנות עובדים! ואואואואואואו #HYPE לא רוצה לבאס אותך אבל לא נראה לי שזה העדכון. בכל מקרה בודקים את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני כעת Senor אמר: לא רוצה לבאס אותך אבל לא נראה לי שזה העדכון. בכל מקרה בודקים את זה. אז למה השרתים של הRETAKES והארנה עובדים כולל הSURF? CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 17 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת N3ON אמר: אז למה השרתים של הRETAKES והארנה עובדים כולל הSURF? לא רוצה להביא סתם מידע, אני די בטוח שזה האחסון שהשרתים הצרפתי מאוחסנים עליו, אם שמת לב גם ה csgo.yourgame.co.il לא עובד, בכל מקרה אין תשובה מדוייקת בנתיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2017 בפברואר 17 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות יש כרגע תקלה קטנה נעדכן אתכם בהמשך בינתיים האשכול ננעל עד להודעה חדשה. " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.