NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תקשיב. אני יקצר לך את הבאן שלך כי אתה מתנצל על הטעות שלך אבל פעם הבאה שזה יקרה זה יוכפל עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: תקשיב. אני יקצר לך את הבאן שלך כי אתה מתנצל על הטעות שלך אבל פעם הבאה שזה יקרה זה יוכפל עוד משהו? אני לא מבין למה אני יוצא ממש רע פה שהוא עשה את אותו דבר. ובכלל ברקורד לא שומעים אותו. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מה הוא עשה? תסביר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: מה הוא עשה? תסביר זוכר שהוא ירד מאדמין? כי שלחתי רקורד שהוא אמר שאני צריך להיכנס למשרפה. אז על זה סולחים אבל עלי באן חודשיים. וברקורד הוא התגרה כמו לא יודע מה. נראלי הדבר הכי מציק ששמעתי כבר הרבה זמן עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 11 דקות NadavOhana אמר: תקשיב. אני יקצר לך את הבאן שלך כי אתה מתנצל על הטעות שלך אבל פעם הבאה שזה יקרה זה יוכפל עוד משהו? ולא קיצרת עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 18 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות הבאן לא יקוצר ננעל. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.