Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש התלונה: oi Mate SteamID: STEAM_0:0:163967830 סוג ההרחקה : BAN השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: WEB האדמין שביצע את ההרחקה:NADAVOhana cringe אורך ההרחקה:2M סיבת ההרחקה:"gizanoot" תיאור המקרה:לא ידוע לי למה יש לי באן. זה למה אני מתלונן. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בפברואר 16 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @Zpower מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 16 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת Zpower אמר: Not signed in אוקי די העלבתי לא אשקר. אבל למה אני גזען ולמה חודשיים? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תראה ותבין.. זאת לא פעם ראשונה שלך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: תראה ותבין.. ראיתי. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: תראה ותבין.. זאת לא פעם ראשונה שלך למה חודשיים? כי אתה טוען שאני גזען? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 2 דקות NadavOhana אמר: תראה ותבין.. זאת לא פעם ראשונה שלך גם לא שומעים אותו הוא היה מציק בכוונה ממש. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) רוצים לענות? @NadavOhana @Zpower נערך 2017 בפברואר 17 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי... ממה שאני רואה (מהסרטון) אחר כמה דקות שהוא עושה את האל-אר שלו אתה זורק בטעות את הדיגל שלך. (לא יודע טעות או כוונה אבל זה נזרק) ואז הוא זורק יותר רחוק כדי לבטל את זה (נכון זה ניצול באגים אבל זה לא נגרם בכוונה ממה שאני רואה) ואת אומר שהוא מרד פה זה כבר נראה מוזר. לא רק שזרקת את הדיגל ראשון אתה גם אומר שהוא מרד שבברור אתה זה שמרד כי לא הקשבתה לחוקים של ה-T ואחרי זה שאתם עושים את הדיגל טוס השני (בגלל שהראשון בוטל) אתה מורד בוא עוד פעם ואומר שהוא מרד שבברור רואים שאתה זה שמרד. ואתה אומר לחבר שלך הוא מרד תהרגו אותו בבירור. אז שהוא הורג אותך אז הוא התחיל למרוד למה? בגלל שאתה אמרתה לחבר שלך ב-CT שהוא מרד והוא בכלל לא מרד וכשנגמר הראונד פה עברתה את כל הגבולות שיש. אפילו לא בצחוק זה עצוב ממש עצוב. כשתבין מה עשיתה אז תבוא ותגיד ואללה טעיתי ואני מבקש סליחה. אבל במקום זה אתה בא מגיש תלונה ואתה משחק אותה כאילו אתה לא יודע מזה כלום זה עוד יותר עצוב. אה ודרך אגב שלחו לי תמונות שלח אומר "בדק למשרפות" אז חלאס לעבוד על כולם. אל תשקר כי בסופו של דבר נדע מזה. עוד משהו? כי לי נראה שאמרתי את הכל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני כעת NadavOhana אמר: אחי... ממה שאני רואה (מהסרטון) אחר כמה דקות שהוא עושה את האל-אר שלו אתה זורק בטעות את הדיגל שלך. (לא יודע טעות או כוונה אבל זה נזרק) ואז הוא זורק יותר רחוק כדי לבטל את זה (נכון זה ניצול באגים אבל זה לא נגרם בכוונה ממה שאני רואה) ואת אומר שהוא מרד פה זה כבר נראה מוזר. לא רק שזרקת את הדיגל ראשון אתה גם אומר שהוא מרד שבברור אתה זה שמרד כי לא הקשבתה לחוקים של ה-T ואחרי זה שאתם עושים את הדיגל טוס השני (בגלל שהראשון בוטל) אתה מורד בוא עוד פעם ואומר שהוא מרד שבברור רואים שאתה זה שמרד. ואתה אומר לחבר שלך הוא מרד תהרגו אותו בבירור. אז שהוא הורג אותך אז הוא התחיל למרוד למה? בגלל שאתה אמרתה לחבר שלך ב-CT שהוא מרד והוא בכלל לא מרד וכשנגמר הראונד פה עברתה את כל הגבולות שיש. אפילו לא בצחוק זה עצוב ממש עצוב. כשתבין מה עשיתה אז תבוא ותגיד ואללה טעיתי ואני מבקש סליחה. אבל במקום זה אתה בא מגיש תלונה ואתה משחק אותה כאילו אתה לא יודע מזה כלום זה עוד יותר עצוב. אה ודרך אגב שלחו לי תמונות שלח אומר "בדק למשרפות" אז חלאס לעבוד על כולם. אל תשקר כי בסופו של דבר נדע מזה. עוד משהו? כי לי נראה שאמרתי את הכל. אמרתי שאמרתי דברים לא יפים. אבל באן ל2M? אז העלבתי אוקי סליחה. איך אני גזען? ומה שאתה אומר על המרד עם היו שומעים אותו היית מבין נערך 2017 בפברואר 17 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נכון הריזן לא נכון אבל זה היה חייב לומר את זה? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני 3 דקות NadavOhana אמר: נכון הריזן לא נכון אבל זה היה חייב לומר את זה? כאסתי. הוא לא הראה את מה שהיה מקודם ולא שומעים אותו בכלל. הוא התנהג כמו פוץ מציק. ואם זה לא הסיבה הנכונה אז למה 2M? אומר רק עליך אני ילשין. ספאם שלם "נו תהרגו אותו" ואם לא זכור לך גם הוא אמר את אותו דבר כלפי אבל הוא לא קיבל באן בכלל @NadavOhana נערך 2017 בפברואר 17 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות @NadavOhana עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות @NadavOhana @NadavOhana @NadavOhana @NadavOhana @NadavOhana @NadavOhana @NadavOhana עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.