APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות שם מגיש התלונה: Mister SteamID: זה לא כל כך משנה שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: כמה אנשים אבל זה לא משנה קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: זה לא משנה תאריך המקרה: כל הזמן תיאור המקרה: ילדים בגייל מתגרים ומציקים ולרוב לא עושים להם כלום כל רגע מציקים מתגרים וזה כבר נמאס אשמח אם האדמינים יתיחסו יותר לצאט וגם אם זאת ההערה הכי קטנה שיש שיאירו כי זה ממש מעצבן הוכחות תומכות: לא צריך הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות גבר אני לא מתלונן על זה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אני לא יודע מה אתה רוצה ממני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תקשיב..אתה לא יכול לקלל להעליב ילדים ופשוט לעשות מה שאתה רוצה ואז לחשוב שלא יתגרו בך ואתה רואה גם שכל פעם שמתגרים בך אני עושה את העבודה וקודם כל אבל קודם כל תכבד אחרים ואתה תראה שיכבדו אותך עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אני לא סתם מקלל אני מקלל משום שמתגרים בי אני יודע שאתה עושה את העבודה אבל שאר האדמינים (לפחות רובם) לא עושים את העבודה אני לא בא לעשות בעיות אנשים מציקים לי או עושים עלי פריקיל (מה שקרה במקרה הזה) אז אני אקלל אותם כן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות או שבמקום לקלל אותם תפנה אלי ואני יעזור לך אם אני לא זמין בסטים אז אני זמין בפורום לקלל זה לא פטרון בחיים להבא תביא לי תמונות צילומים ואני אשמח לעזור לך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אתה לא כל כך זמין אבל בסדר תנעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בפורום אני זמין כל הזמן! גם בשרת אבל לא כמו בפורום D; ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.