ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות יש לי בעיה ב-CSGO שכל פעם שאני מת אני לא רואה על מי אני עושה spec ואני לא יכול לראות מישו אחר כאילו זה תקוע על אותו שחקן וזה כל הזמן ככה ניסיתי להתחבר ל spec וזה גם לא עוזר מישו יודע לתקן אשמח לעזרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות באג בשרתים... ראנד הבא זה ישתנה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 16 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות זה לא משתנה זה ככה מעל יומיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 16 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה ofek.sharabi אמר: זה לא משתנה זה ככה מעל יומיים חכה לטיפול של המתכנת... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות מישו עזרה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות זה קורה בכול שרת ? או רק בגייל? CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני כעת N3ON אמר: זה קורה בכול שרת ? או רק בגייל? כל שרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 פורסם 2017 בפברואר 17 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות אין לי מושג CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 בפברואר 17 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) אם אתה רוצה אתה יכול לנסות למחוק ולהוריד מחדש את סיאס ואם זה לא עובד תפנה לפורומים שיש יותר אנשים וגם אנשים מנוסים כי זה לא קשור ליורגיים זה קשור לסיאס עצמו אני לא אזכיר אתר כי אני לא בטוח שמותר להגיד שמות נערך 2017 בפברואר 17 על ידי Mister WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בפברואר 17 Nah מורחקים 294 548 הודעות מיסטר בבקשה אל תגיב אם אתה לא יודע על מה מדובר, זו בעיה בשרתים של יורגיים כי בקהילות אחרות זה עובד מצויין. שאתה בקומפ, ושאתה מת בסיבוב הראשון. אתה יכול להעביר שחקנים? כן. בגייל? לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 17 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 30 דקות Nah אמר: מיסטר בבקשה אל תגיב אם אתה לא יודע על מה מדובר, זו בעיה בשרתים של יורגיים כי בקהילות אחרות זה עובד מצויין. שאתה בקומפ, ושאתה מת בסיבוב הראשון. אתה יכול להעביר שחקנים? כן. בגייל? לא. את האמת שיש את הבאג הזה גם בMM מידי פעם לא תמיד אבל גם קורה לי היה את זה אתמול אין לי זה כל כך טיפול הייתי גם ממליץ או למחוק ולהתקין מחדש כי לפעמים אחד הקבצים נפגע או לעשות verify לקבצים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 17 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אם אני לא טועה יש פקודה אני עוד עשר דקות יכנס לקונטר אני אבדוק לך את הפקודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 בפברואר 17 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 34 דקות Nah אמר: מיסטר בבקשה אל תגיב אם אתה לא יודע על מה מדובר, זו בעיה בשרתים של יורגיים כי בקהילות אחרות זה עובד מצויין. שאתה בקומפ, ושאתה מת בסיבוב הראשון. אתה יכול להעביר שחקנים? כן. בגייל? לא. הוא אמר שזה בכל השרתים וזה לא רק בראונד הראשון WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 7 דקות orangelist אמר: אם אני לא טועה יש פקודה אני עוד עשר דקות יכנס לקונטר אני אבדוק לך את הפקודה אוקיי תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 41 דקות Nah אמר: מיסטר בבקשה אל תגיב אם אתה לא יודע על מה מדובר, זו בעיה בשרתים של יורגיים כי בקהילות אחרות זה עובד מצויין. שאתה בקומפ, ושאתה מת בסיבוב הראשון. אתה יכול להעביר שחקנים? כן. בגייל? לא. טעות שלי זה רק בגייל קורה וזה לא רק בראונד הראשון זה כבר מעל שלוששה ימים ככה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו