Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 14 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות עדיין לא ראיתם את הטיזר הראשון? >> טיזר ראשון רוצים טיזר שלישי? עזרו לאשכול להגיע ל-4,500 צפיות, 350 תגובות ו-50 לייקים! * ניתן לכתוב עד 2 תגובות ברצף! * בהצלחה לכם - #קלללל!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בפברואר 14 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפי התמונה זה נראה כמו פורום אחר. לכן פורום חדש. לוגו אחר משמע שם אחר? מניח שלא יהיה שינוי בשרתים? You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בפברואר 14 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני 1 דקה The Donger אמר: לפי התמונה זה נראה כמו פורום אחר. לכן פורום חדש. לוגו אחר משמע שם אחר? מניח שלא יהיה שינוי בשרתים? מה שהוא אמר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בפברואר 14 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 בפברואר 14 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות הולכים להוסיף לפורום את הפאגים + עיצוב חדש מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 14 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תפסיקו עם זה, תספרו לי קצת ): קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בפברואר 14 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות נראה כאילו רשום competitive למעלה p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בפברואר 14 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני כעת PACMAN אמר: הולכים להוסיף לפורום את הפאגים + עיצוב חדש בדיוק מה שחשבתי! p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 בפברואר 14 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 14 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות רשום שם competitive "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בפברואר 14 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות נראה לי שיש פורום אחר שהולך להיות לנו מחליפים לוגו אולי ובטוח שמחליפים את העיצוב של הפורום כי לפי התמונה הלוגו והאתר שונה אז יותר ברור מזה אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות חברה תסתכלו טוב טוב על התמונות ברקע זה אוכל! אנחנו פורום בישול!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 14 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני כעת EYT אמר: חברה תסתכלו טוב טוב על התמונות ברקע זה אוכל! אנחנו פורום בישול!!!!! אין לך אפשרות בphotoshop שיכולה לעשות את התמונה ברורה יותר? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 דקה KnifeSkrops אמר: אין לך אפשרות בphotoshop שיכולה לעשות את התמונה ברורה יותר? חחח לא במצב כזה חוץ מזה שאין לי פוטושופ על המחשב אני עצלן מידי כדי להוריד מחדש P: יש אפשרות לעשות sharpen לתמונה אבל זה ממש לא יגיע למצב נורמלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 14 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני 1 דקה EYT אמר: חחח לא במצב כזה חוץ מזה שאין לי פוטושופ על המחשב אני עצלן מידי כדי להוריד מחדש P: יש אפשרות לעשות sharpen לתמונה אבל זה ממש לא יגיע למצב נורמלי בכוונה טשטשתי למצב כזה :X קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.