T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: תביא תראקורד המלא ואז תוכל להתלונן... דווקא אני רואה שאני כן מתלונן לפחות תהיה גבר ותעמוד אחרי מה שאתה עושה עכשיו בבקשה אדמין הוא מנהל יכול להגיב פה כי זה פשוט כבר ביזיון השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 13 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה T0T #IDF Power אמר: דווקא אני רואה שאני כן מתלונן לפחות תהיה גבר ותעמוד אחרי מה שאתה עושה עכשיו בבקשה אדמין הוא מנהל יכול להגיב פה כי זה פשוט כבר ביזיון ביזיון שאתה שולח רק חצי ראקורד ולא את הכול אני לא אמרתי שאני לא אשם אני מודה אני קללתי אני אומר לך תשלח תראקורד המלא וזהו מה הבעיה? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: ביזיון שאתה שולח רק חצי ראקורד ולא את הכול אני לא אמרתי שאני לא אשם אני מודה אני קללתי אני אומר לך תשלח תראקורד המלא וזהו מה הבעיה? שאין לי כי זה המלא עכשיו אדמין הוא מנהל יכול כבר לענות כי זה מגיע לרמה ממש מפגרת בבקשה תפלו בזה השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 13 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אם אתה הצלחת להביא חצי ראקורד מלפני שבוע אז לא היה לך בעיה להביא את החצי השני... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות (נערך) לפני 7 דקות shahar3690 אמר: אם אתה הצלחת להביא חצי ראקורד מלפני שבוע אז לא היה לך בעיה להביא את החצי השני... תקשיב אתה שקרן גרוע אני לא מגיב לך יותר מנהלים טפלו בזה בבקשה ועם מנהל רוצה שיתוף של השדוו פליי שלי לראות שזה הכל אז מוזמן לומר לי תודה וזה לטיפול שלכם מנהלים @NadavOhana נערך 2017 בפברואר 13 על ידי T0T #IDF Power השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בפברואר 13 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת T0T #IDF Power אמר: תקשיב אתה שקרן גרוע אני לא מגיב לך יותר מנהלים טפלו בזה בבקשה ועם מנהל רוצה שיתוף של השדוו פליי שלי לראות שזה הכל אז מוזמן לומר לי תודה וזה לטיפול שלכם מנהלים שקרן גרוע ??? אני שיקרתי ?? אני רק ביקשתי להביא את החצי השני של הראוקרד... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות (נערך) לפני 3 דקות shahar3690 אמר: שקרן גרוע ??? אני שיקרתי ?? אני רק ביקשתי להביא את החצי השני של הראוקרד... כן אתה שקרן ואפילו גרוע זה הרקורד המלא ואני חושב שאתה אפילו לא מבין עד כמה כי הריב הוא לא שלי ואני לא אמרתי בו מילה אז לומר שאני קיללתי לפני זה ואז אתה רבת עם משהו אחר בלי קשר אליי זה עצוב כי אפשר לראות שאני לא דיברתי כל הסרטון חחחח פשוט גרוע תודה וביי מנהלים בבקשה טטפלו בזה אין לי לגנון הזה @NadavOhana נערך 2017 בפברואר 13 על ידי T0T #IDF Power השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות כל מי שקילל יטופל. תודה על התלונה נ.ב @ofek2710 אני חבר שלו 3; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.