Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 12 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) אני לא מבין למה אתם מתלוננים על מיאוט לחצי שעה גם כך עד שיענו לכם המיאוט ירד וואו אז קללתם יצאתם גברים ואל תבואו לבכות להנהלה שיורידו לכם תמיאוט זה בסדר אם אתם מתלוננים על מיאוטים של כמה ימים אבל המטרה של הקהילה זה שהיה לכם כיף ולא לתפוס על קטנות מקווה שתפסיקו להכין תלונה על גאג לחמש עשרה דקות אני מאמין שגם אם תפסיקו להתלונן תוכלו לשחק בשקט ולהנהלה היה יותר זמן פנוי מאשר להגיד למה הגאג מוצדק אני פה רק כדי להביע דעה אדמין בימינו זה גננת לא כמו פעם לילה טוב נערך 2017 בפברואר 12 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אתה לגמרי צודק. כאילו יש ילדים (לא אומר שמות) שפשוט באים עושים בלגאן האדמין נותן לכם את המיוט שזה לגמרי מוצדק ואתם אבל למה מה עשיתי מה קרה זה בצחוק. זה לא נשמע טיפה ילדותי? לפי דעתי הוא צודק לגמרי בבקשה אתם באים לשחק כמו ילדים אמתיים (בלי להתחכם בלי להעליב בלי לקלל ילד אחר בלי להפר את החוקים לשחק הוגן וכו...) בוא בשמחה רבה! אם אתם באים לעשות בעיות (לקלל להעליב לפגוע בשחקן לפרסם פרטים אישים לפרסם קהילות וכו...) אז אל תבוא בכלל. תודה לך על האשכול הזה! נ.ב- אם האשכול הזה יגיע למצב של ספאם הוא יסגר מיד. המשך דיון מהנה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אתה צודק, בתור אדמין לשעבר בשתי שרתים זה הציק לי לגמרי, אבל אין מה לעשות... ממשיכים בחיים (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 בפברואר 17 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות זה תלוי במקרה- אם מדובר על גאג או מיוט מוצדק אז זה באמת בזבוז זמן וזה יוצר מצב מעצבן. אבל אם מדובר על אדמין אביוזר שסתם נותן גאגים ומיוטים בלי סיבה מוצדקת ואף אחד לא יתלונן עליו אז הוא ימשיך וימשיך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 10 דקות Shrimp אמר: זה תלוי במקרה- אם מדובר על גאג או מיוט מוצדק אז זה באמת בזבוז זמן וזה יוצר מצב מעצבן. אבל אם מדובר על אדמין אביוזר שסתם נותן גאגים ומיוטים בלי סיבה מוצדקת ואף אחד לא יתלונן עליו אז הוא ימשיך וימשיך... איזנ דלאי יש לך עבר שבוע אבל אני מסכים איתך עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו