MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 12 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות שם מגיש ההצעה: MetalHead תאריך הגשת ההצעה: 12.2.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: הוספת topt/ קיצור של top traitor או rank/ פקודה זו זה בעצם ראנק מערכת ניקוד של מי הרג הכי הרבה טריטורים כלומר כל פעם שמישהו הורג טריטור זה יעלה באחד. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי אז בעצם יהיה ניקוד בשרת וככה זה יוסיף תחרותיות למשחק. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: במידה וההצעה תתקבל יש לעדכן את הניקוד רק בסוף ראונד. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני בעד לומרות שחשבתי שאתה מתכוון למי הטריטור שהורג הכי הרבה נראלי יהיה רעיון יותר טוב "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 20 שעות KnifeSkrops אמר: אני בעד לומרות שחשבתי שאתה מתכוון למי הטריטור שהורג הכי הרבה נראלי יהיה רעיון יותר טוב רשמתי הכל והכוונה שלי היא לפני 21 שעות MetalHead אמר: פירוט על ההצעה: הוספת topt/ קיצור של top traitor או rank/ פקודה זו זה בעצם ראנק מערכת ניקוד של מי הרג הכי הרבה טריטורים כלומר כל פעם שמישהו הורג טריטור זה יעלה באחד. כמו שאמרתי מי הרג הכי הרבה טריטורים לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 13 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 5 דקות MetalHead אמר: רשמתי הכל והכוונה שלי היא כמו שאמרתי מי הרג הכי הרבה טריטורים אמרתי הטריטור שהורג הכי הרבה לא מי שהורג הכי הרבה טריטורים "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 44 דקות KnifeSkrops אמר: אמרתי הטריטור שהורג הכי הרבה לא מי שהורג הכי הרבה טריטורים אהה הצעה נוספת? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 בפברואר 13 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 4 שעות MetalHead אמר: אהה הצעה נוספת? פשוט תוסיף בהצעה שלכל שחקן כיאלו יראה לו כמה טרייטור כמה דיטקטיב וכמה אינסנט הוא הרג בכולל בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 13 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 3 דקות ™cactus אמר: פשוט תוסיף בהצעה שלכל שחקן כיאלו יראה לו כמה טרייטור כמה דיטקטיב וכמה אינסנט הוא הרג בכולל זה אם רוצים זה כבר לעשות מערכת של ראנקים וכמה דברים אני הצעתי רק משהו אחד אם זה יתקבל יהייה אפשר לשנות את זה לפי החלטת המנהל what ever לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 15 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות @Zpower מה אם ההצעה אף אחד מהמנהלים לא מגיב? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 2 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות up לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במרץ 4 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות @Solar Combsution קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 במרץ 4 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני ב-12.2.2017 at 17:12 KnifeSkrops אמר: אני בעד לומרות שחשבתי שאתה מתכוון למי הטריטור שהורג הכי הרבה נראלי יהיה רעיון יותר טוב גם אני חשבתי על זה בהתחלה... p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במרץ 6 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אני בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 7 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות @n0nstop הגיע ל - 30 בעד אם ניצחון מוחץ לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 במרץ 7 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 2 שעות MetalHead אמר: @NonStop הגיע ל - 30 בעד אם ניצחון מוחץ אתה לא תייגתה אותי. אם המתכנת של השרת אומר שאפשרי והוא מסכים אני בעד. @Solar Combsution via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במרץ 11 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות @Solar Combsution לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.