^^RoundY 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 12 ^^RoundY חדש/ה ב־YourGame עמית 5 27 הודעות שם מדווח על הבעיה:Shalguzit (מדווח בשבילו). השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) : Jail Csgo פירוט על הבעיה\באג: defBONBON) STEAM_0:1:90360678), כפי שרואים בסרטון שיחק אתנו המלך אמר, כאשר היינו שני אנשים הוא אמר: "טוב עכשיו אתם שניים, המלך אמר לקפוץ" ואז אחרי זה הרג אותי. לפי חוק מספר 24 שאומר: "אסור לשחק המלך אמר בשתיים ויש להודיע להם שתבטל ישר כאשר שניהם לא מרדו." הוא לא אמר שהתבטל המלך אמר כפי שכתוב בחוק והרג אותי בכל זאת. בתחילת הראונד הבא בקשתי VIP וגם את זה לא הביא ואמר שאני לא צריך לקבל VIP. תודה והמשך יום טוב ! צילום של הבעיה (במידה ויש):יש : הערות: אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום! זה ממש לא FK בגלל שהוא הודיע מראש. "טוב עכשיו אתם שתיים". אתה יודע גם מה קורה כאשר יש המלך אמר ויש רק שתי שחקנים. פעם הבאה אל תתחכם. עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^^RoundY 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 17 ^^RoundY חדש/ה ב־YourGame עמית 5 27 הודעות לפני ב-2/12/2017 at 23:24 NadavOhana אמר: שלום! זה ממש לא FK בגלל שהוא הודיע מראש. "טוב עכשיו אתם שתיים". אתה יודע גם מה קורה כאשר יש המלך אמר ויש רק שתי שחקנים. פעם הבאה אל תתחכם. עוד משהו? סבבה .... אבל הוא לא הודיע שאין המלך אמר בשתיים ! וקודם כל זאת לא התחכמות ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.