HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לאיזה אנימה הייתם רוצים עונה חדשה אפילו שזה לא היה קורה? אני הייתי רוצה לBoku Dake ga inai machi דיון מהנה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 בפברואר 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות Seiken Tsukai No World Break סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) למה שתרצה לזה עונה חדשה הסיפור נגמר XD @AngelSans לנושא: 1) OVERLORD 2) NO GAME NO LIFE 3) FAIRY TAIL 4) HIGH SCHOOL DXD בגלל שזאת תיהיה העונה האחרונה בטח >< אה וגם ל Rakudai Kishi no Cavalry נערך 2017 בפברואר 11 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Stella 23 פורסם 2017 בפברואר 11 Stella משתמש רשום 23 147 הודעות יש המון... בTOP שלי זה REZERO כמובן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 10 דקות Stella אמר: יש המון... בTOP שלי זה REZERO כמובן איזה המשך יכולים לעשות לזה? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בפברואר 11 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות attack on titan tokyo ghoul mirai nikki deadman wonderland via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות Boku no Hero Academia Deadman Wonderland High School DxD Mirai Nikki (TV) Seiken Tsukai no World Break לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Stella 23 פורסם 2017 בפברואר 12 Stella משתמש רשום 23 147 הודעות לפני 10 שעות KnowYourMeme אמר: איזה המשך יכולים לעשות לזה? לא הסבירו כלום, בנוסף היה סוף פתוח בנוסף בתור מישהו שקורא את הנובל אני יכול להגיד לך שהאנימה בקושי 15% מהנובל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 11 שעות KnowYourMeme אמר: למה שתרצה לזה עונה חדשה הסיפור נגמר XD@AngelSans נראה לי שזה כל הקטע של האשכול. לא בטוח אבל אני חושב שכן לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RikutoKun 9 פורסם 2017 בפברואר 12 RikutoKun חדש/ה ב־YourGame Itamar carmel 9 21 הודעות יש לי מלא שאני רוצה אז אני יעשה איזה טופ 3 קטן 1)Re:zero 2)No game no life 3)Clannad קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 בפברואר 12 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות (נערך) לפני 14 שעות n0nstop אמר: attack on titan tokyo ghoul mirai nikki deadman wonderland ל AoT ו TK יש המשכי עונה AoT אמור להיות החודש אם אני לא טועה.. הייתי רוצה Deathnote שבו L עדיין חי ומנצח את קירה (אפשר ליצור לזה עוד עונה..) אולי יהיה life note נערך 2017 בפברואר 12 על ידי Shrimp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בפברואר 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 32 דקות Shrimp אמר: ל AoT ו TK יש המשכי עונה AoT אמור להיות החודש אם אני לא טועה.. הייתי רוצה Deathnote שבו L עדיין חי ומנצח את קירה (אפשר ליצור לזה עוד עונה..) אולי יהיה life note יהיה עונה חדשה לשניהם אך אין תאריך רשמי . זה רק השערות יכול להיות גם שלא יצא בכלל via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בפברואר 12 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות אם זה נחשב אז אווטאר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בפברואר 12 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות Boku no hero academia tokyo ghoul p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בפברואר 12 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות black bullet mirai nikki akame ga kill deadman wonderland no game no life קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו