Hatif 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 Hatif חדש/ה ב־YourGame אביב 2 29 הודעות תודה לכל מי שעזר לTTT לחזור למה שהוא היה פעם.תודה!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 11 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות תודה למתכנתים :) @shavit @Solar Combsution @Senor אני מאמין שכולם מודים לכם על תיקון השרת ושיפרו ישר כוח! "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 11 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הבןאדם שעשה את זה הוא לא מאחר דניאל, ישר כוח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 בפברואר 11 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות (נערך) לפני 9 דקות KnifeSkrops אמר: תודה למתכנתים :) @shavit @Solar Combsution @Senor אני מאמין שכולם מודים לכם על תיקון השרת ושיפרו ישר כוח! מה הם תקנו? (לא בקטע של זלזול כמובן) שיחקתי לפני יומיים ולא ראיתי שום הבדלים ._. נערך 2017 בפברואר 11 על ידי Shrimp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 11 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) לפני 19 שעות Shrimp אמר: מה הם תקנו? (לא בקטע של זלזול כמובן) שיחקתי לפני יומיים ולא ראיתי שום הבדלים ._. תיכנס עכשיו ותראה בתכלס לא בא להעליב או כלום את הצוות שום דבר לא שונה רק תיקנו את הבאגים כמו שכל ה4 מנהלים האחרונים ביקשו ואמרו שאז יחזרו לשחק שחקנים ואז חזרו השחקנים זה לא בזכות המנהל החדש זה לא בזכות האדמינים זה בזכות המתכנתים נערך 2017 בפברואר 12 על ידי KnifeSkrops "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 12 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ערכתי לך את ההודעה בגלל ההערה ביניים שלך. זה לא מכבד אף אחד שאתה רושם את זה. להבא שלא יקרה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 5 שעות NadavOhana אמר: ערכתי לך את ההודעה בגלל ההערה ביניים שלך. זה לא מכבד אף אחד שאתה רושם את זה. להבא שלא יקרה לי ערכתה? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 6 דקות KnifeSkrops אמר: לי ערכתה? לא. הוא ערך את האשכול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו