xPawNek* 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 xPawNek* משתמש רשום xPawNek 13 60 הודעות (נערך) שם במדווח:איתי-xPawNek השרת שבו קרתה הבעיה:JAIL פירוט על הבעיה:אני משחק כל היום בשרת ואני אף פעם לא רואה אדמינים מחוברים וכל הזמן יש הרבה בעיות בשרת וזה כבר נמאס ואפילו המנהל שרת לא יודע מי האדמינים שלו כנראה ואם כבר אני רואה שנכנס אדמין הוא נכנס ל10 דקות לראות אם הכל בסדר אבל מה שהוא לא יודע זה שקרה הרבה דברים לפני זה והוא יוצא ואחר כך ממשיך כל הבלגן חוץ מoYc לא ראיתי אדמינים נכנסים. הערות:אני לא שונא את השרת אני אוהב אותו וכיף לי לשחק בוא אבל חבר שהשרת הזה כאילו מת ואף אחד לא מטפל בוא וכשאני מגיש אדמין אני רואה את מי שהעלתם אומר דואג חרוץ משחק הרבה זה מה שמראה שיש אנשים שלא באמת עושים מה שהם צריכים לעשות ואני עדיין לא מבין למה הם אדמינים ממש מעצבן אותי שאי אפשר כבר לשחק בשרת..... נערך 2017 בפברואר 11 על ידי xPawNek* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בפברואר 11 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות תודה על התלונה כמה דברים ישתנו לטובה בזמן הקרוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 12 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות המנהל ענה לך, הנושא בטיפול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.