DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אז אני עובד על משהו. וחלק מהמשהו הזה הוא לוגו קטן שאני צריך אבל לא יודע להחליט איזה. אז הכנתי שתי אפשרויות והייתי רוצה שתגידו לי מה לדעתכם יותר יפה, ולמה? בלי ביקורת בלי "שתיהם מכוערים" או "שתיהם יפים". רק 1 או 2 ולמה. תודה מראש לכל מי שיעזור. 1 2 Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות 1 לא סימטרי אז זה עושה לי חררה, הייתי הולך על שתיים Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: 1 לא סימטרי אז זה עושה לי חררה, הייתי הולך על שתיים אתה מתכוון לזה שהחלקים העליונים שלהם לא מתחברים? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אתה מתכוון לזה שהחלקים העליונים שלהם לא מתחברים? הם לא אמורים להתחבר.. אבל המרווח ביניהם יותר מידי ענק Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 בפברואר 11 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות 1 בגלל ש2 נראה מטושטש מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת PACMAN אמר: 1 בגלל ש2 נראה מטושטש הוא מטושטש בגלל שהוא מוגדל. הוא אמור להיות הרבה יותר קטן. אם הוא לא היה מטושטש היית בוחר בו? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 בפברואר 11 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות לפני כעת DMatriX אמר: הוא מטושטש בגלל שהוא מוגדל. הוא אמור להיות הרבה יותר קטן. אם הוא לא היה מטושטש היית בוחר בו? עדיין לא אני יותר אהבתי את זה ש 1 ברקע לבן מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת PACMAN אמר: עדיין לא אני יותר אהבתי את זה ש 1 ברקע לבן אני לא חושב שאתה מתייחס לדברים הנכונים... הרקע לא משנה... הלוגו עצמו רק משנה, 100% הלוגו.. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 בפברואר 11 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות אני בחרתי ב-1 ב-2 משהו מציק לי בעיניים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 בפברואר 11 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות (נערך) אבל אם ב-2 אם הרקע היה לבן הייתי בוחר ב-2 נערך 2017 בפברואר 11 על ידי Fussy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 11 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אהבתי יותר את 1 כי 2 נראה כמו לוגו של קרן פנסיה (בלי להעליב) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בפברואר 11 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אהבתי את 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות 1 יותר יפה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בפברואר 11 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות (נערך) 1 יותר יפה נערך 2017 בפברואר 11 על ידי NaDav CSGO מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו