DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות למי שיודע או לא אתמול אני וKnowYourMeme החלטנו לערוך תחרות עיצוב סתם לכיף. הוא בחר בתמונה שאנחנו אמורים לעצב לפי הסגנון שלה, ואני בחרתי את הדמות. והזמנו את כל מי שרוצה להצטרף. אלה כל התמונות שיש, אתם תצביעו ותחליטו של מי נראה הכי טוב. עיצוב ראשון: עיצוב שני: עיצוב שלישי: Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 11 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות הראשון: הדמות נראית מאוד חתוכה(רואים את כל הלבן מהתמונה המקורית) חוץ מזה סביר. השני: נראה טוב., הטקסט קצת מוריד מזה,גם הsplatter בצדדים. השלישי: מגניב מאוד,אין לי ממש מה להגיד רע. לדעתי השלישי יצא הכי טוב. אבל כולם יפים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 11 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 38 דקות Steve אמר: הראשון: הדמות נראית מאוד חתוכה(רואים את כל הלבן מהתמונה המקורית) חוץ מזה סביר. השני: נראה טוב., הטקסט קצת מוריד מזה,גם הsplatter בצדדים. השלישי: מגניב מאוד,אין לי ממש מה להגיד רע. לדעתי השלישי יצא הכי טוב. אבל כולם יפים :) מסכים עם זה וגם בראשון חלק מהתמונות על הסרט צילום נראות טיפה מתוחות או שרואים כזה את הפיקסלים וזה לא הכי יפה שלישי לוקח! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 בפברואר 11 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות כל התמונות ממש יפות אבל לפי דעתי השלישי הכי טוב. בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
hBanana 2 פורסם 2017 בפברואר 11 hBanana חדש/ה ב־YourGame אופיר 2 4 הודעות אהבתי הכי את השני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו