cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:cloudy SteamID:STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):mute השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:ParaDox אורך ההרחקה:45 min סיבת ההרחקה:מתגרה תיאור המקרה:פרדוקס קיבל סיטי באן אני לתומי שחקתי בפלאפון השגתי קופסה חדשה באיזה משחק אז שמחתי (כי זה אחלה קופסה) ופרדוקס תמיד חושב שאני מתגרה על זה שהוא קיבל סיטי באן לא צריך תמיד לחשוב שאני בא להתגרות תחשבו לפניי ושאלתי אותו למה קיבלתי כמה פעמים והוא מחליט להתעלם הוכחות ( במקרה ויש): נערך 2017 בפברואר 10 על ידי cloudy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טוב לגבי התלונה. אני מצטט "יש יש יש....(כעבור שניה או שלוש) זכיתי בקופסה" דבר ראשון: למה שהיה אכפת למישהו בלי להעליב אותך מה כיבלתה במשחק אחר. דבר שני: למה אתה לא התחלה את המשפט שלך ב זכיתי בקופסה חדש יש! לא נשמע יותר טוב? דבר שלישי: בלי קשר לתלונה אתה מתגרה בוא ללא הפסקה וזה עובר כל גבול. אולי די להיות ילדים קטנים ולרדת על כל דבר קטן שאתם מוצאים. דבר רביעי: לגבי האדמין צאט האדמין לא ראה ודיברתי עם לגבי זה. לגבי האורך של מיוט זה המיוט השלישי שלך היום אז האורך מוצדק עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 11 שעות NadavOhana אמר: טוב לגבי התלונה. אני מצטט "יש יש יש....(כעבור שניה או שלוש) זכיתי בקופסה" דבר ראשון: למה שהיה אכפת למישהו בלי להעליב אותך מה כיבלתה במשחק אחר. דבר שני: למה אתה לא התחלה את המשפט שלך ב זכיתי בקופסה חדש יש! לא נשמע יותר טוב? דבר שלישי: בלי קשר לתלונה אתה מתגרה בוא ללא הפסקה וזה עובר כל גבול. אולי די להיות ילדים קטנים ולרדת על כל דבר קטן שאתם מוצאים. דבר רביעי: לגבי האדמין צאט האדמין לא ראה ודיברתי עם לגבי זה. לגבי האורך של מיוט זה המיוט השלישי שלך היום אז האורך מוצדק עוד משהו? אוקיי דבר ראשון אני לא התגריתי בו דבר שני כולם מדברים על קלאש רויל ואני לא יכול לדבר על המשחק שלי ?? דבר שלישי ככה אני מדבר בטח הוא לא ראה כתבתי לפחות 5 פעם! דבר אחרון לא תמיד צריך לחשוב שאני מתגרה אפשר לחשוב לפניי!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 50 דקות cloudy אמר: אוקיי דבר ראשון אני לא התגריתי בו דבר שני כולם מדברים על קלאש רויל ואני לא יכול לדבר על המשחק שלי ?? דבר שלישי ככה אני מדבר בטח הוא לא ראה כתבתי לפחות 5 פעם! דבר אחרון לא תמיד צריך לחשוב שאני מתגרה אפשר לחשוב לפניי!! בסדר @cloudy דיברתי עם האדמין והבהרתי לו את המצב. עוד משהו? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 11 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות (נערך) לפני 26 דקות NadavOhana אמר: בסדר @cloudy דיברתי עם האדמין והבהרתי לו את המצב. עוד משהו? תודה זהו אפשר לנעול פרדוקס במקום לעשות UNLIKE אתה יכול להגיב? נערך 2017 בפברואר 11 על ידי cloudy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הוא לא יכול להגיב באשכולות תלונה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.