TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: תאריך הגשת ההצעה: 10.2.17 הצעה לשרת: RETAKES פירוט על ההצעה: אם שחקן רוצה לאתחל את הSCORE שלו מכל מיני סיבות הוא יכול לעשות rs/ מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: ההצעה שלי טובה כי אם שחקן רוצה לאתחל את הSCORE שלו כי הוא גרוע או משהו אחר אז הוא יכול לעשות את זה ולהתחיל מהתחלה ואולי עם SCORE טוב יותר קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: נערך 2017 בפברואר 10 על ידי TheSqueezy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 10 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אני נגד, אתה לא צריך להתבייש בזה שיש לך Score גרוע, אתה פשוט צריך להשתפר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 3 דקות Scrab אמר: אני נגד, אתה לא צריך להתבייש בזה שיש לך Score גרוע, אתה פשוט צריך להשתפר. מה קשור להתבייש? פשוט אם יש סקור גרוע אז עושים rs/ ומתחילים מהתחלה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 10 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני נגד זה, אבל נראה את תוצאות הסקר מחר... במידה ויהיה רוב מוחץ שרוצה /rs, אוסיף את האפשרות לשרת. אני נועל כדי למנוע תגובות ספאם, מחר אסתכל על התוצאות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.