Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שם מגיש התלונה: Scrab SteamID: STEAM_1:1:101667150 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ct ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: none אורך ההרחקה: idk סיבת ההרחקה: idk תיאור המקרה: פשוט נכנסתי לשרת וראיתי שיש לי סיטי באן אין לי מושג למה ולכמה זמן הוכחות: אין הוכחות הערות: פתחתי את האשכול בפורום תלונות רגילות כי פרשתי מצוות השרתים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בפברואר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אם תסתכל יש כמה אשכולות לפניך. BUG לפי מה שאמרו שם. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה באג כשהיה אדמין\אני\אלון בשרת נוריד לך אותו היה בעיות בשרתים סליחה. ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.