Mafrom 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 Mafrom חדש/ה ב־YourGame דור רפאלי 1 2 הודעות (נערך) שלום לכל אדמיני הגייל. אני לא יודע למה אני קיבלתי סיטי באן לכל כך הרבה זמן אני לא עשיתי כלום נגד החוקים של הקהילה בשרת הגייל. אשמח עם תענו לי בהקדם האפשרי השם שלי במשחק הוא: ✪ Mafrom ועכשיו שאני נכנס לגייל אני רואה שאני בFREEKILL LIST למרות שלא עשיתי שם דבר נערך 2017 בפברואר 9 על ידי Mafrom קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בפברואר 9 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לא נראה לי שאני צריך להגיב אבל יש לי משהו להוסיף. יש באג שכל מי שנכנס היום לשרת מקבל סיטי באן לתמיד ולא ידוע למה אז פשוט מבקשים מאדמין שיוריד לך וזה ירד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה באג זה ירד ברגע שאני יכנס לשרת לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו