DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות נראה מגניב,רעיון אחלה ביצוע אחלה. הshadow בצדדים קצת גדול מידי לדעתי. תנסה להוריד לו opacity. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 9 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות יפה, ממליץ לך לשנות את הרקע לצבע אחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בפברואר 9 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות הסידור יכל להיות טוב יותר You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני 20 דקות The Donger אמר: הסידור יכל להיות טוב יותר http://prntscr.com/e6hopt גם אני חושב, תנסה ככה נ.ב - תוריד Opacity לשחור, השתגעת עם זה אני מבין נערך 2017 בפברואר 9 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 12 דקות KnowYourMeme אמר: http://prntscr.com/e6hopt גם אני חושב, תנסה ככה נ.ב - תוריד Opacity לשחור, השתגעת עם זה אני מבין זה היה ככה בהתחלה אבל שיניתי. זה נראה לי יותר מדי סימטרי... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות עודכן* Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 15 שעות The Donger אמר: הסידור יכל להיות טוב יותר לפני 15 שעות KnowYourMeme אמר: http://prntscr.com/e6hopt גם אני חושב, תנסה ככה נ.ב - תוריד Opacity לשחור, השתגעת עם זה אני מבין הם גם מסודרים לפי קלאסים. Offensive Defensive Tank Support Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בפברואר 10 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות נראה אחלה אבל יש את האנזו וסימטריה שהם מתוחים מידי ו אנה מרסי ולוסיאו הם נראים קטנים מידי חוץ מזה הכל יפה D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה נראה ממש יפה אבל אני מרגיש שחסר לך משהו ברקע. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 10 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: זה נראה ממש יפה אבל אני מרגיש שחסר לך משהו ברקע. כמו מה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אמממ למשל משהו שיבליט את העמצא אבל שלא בצורה מטורפת שיתן רקע משהו כזה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בפברואר 10 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 12 שעות DMatriX אמר: הם גם מסודרים לפי קלאסים. Offensive Defensive Tank Support עדיין זה נראה עקום You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו