DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות היום (9.2), לפני חודש בדיוק (9.1). עשיתי את העבודה הראשונה שלי בפוטושופ. ושאני מסתכל על העבודה הראשונה שלי, לעומת האחרונה. אני רואה שיפור קטן... עשיתי בכוונה את התמונה האחרונה בשביל "לסגור מעגל" עם עצמי D:. זאת העבודה הראשונה שאי פעם הכנתי בפוטושופ (אני מבקש לצחוק בלב ולא בתגובות): וזאת האחרונה (האמת יש עוד שתיים שעשיתי אחריה אבל עשיתי אותה אתמול אז זה נחשב לדעתי): אותה דמות. קונספט שונה. וממש מסקרן אותי לראות איך העבודה הראשונה שלכם נראת (או לפחות הכי ישנה שלכם, יש כאלה שנמחק להם הרוב *שיעול* KNOWYOURMEME *שיעול*) לעומת ההכי אחרונה שלכם. וכמה זמן אתם בפוטושופ. אז הנה שלי, ראשונה, עד אחרונה במשך חודש. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 פורסם 2017 בפברואר 9 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות שיפור נחמד, אני אישית לא עורך בפוטושופ ויפה לפחות שאתה יודע. CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות נמחק לי הכל אבל תאמין לי אתה לא רוצה לראות את העבודה הראשונה שלי. יפה שהקהילה מתפתחת גם בתחום העיצוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Steve אמר: נמחק לי הכל אבל תאמין לי אתה לא רוצה לראות את העבודה הראשונה שלי. יפה שהקהילה מתפתחת גם בתחום העיצוב. חחחח לא נורא אתה לא היחיד. אבל תאמת שאני כן רוצה לראות.... זה סתם מסקרן אותי לראות איך נראת ההתחלה של כולם. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: חחחח לא נורא אתה לא היחיד. אבל תאמת שאני כן רוצה לראות.... זה סתם מסקרן אותי לראות איך נראת ההתחלה של כולם. אני יכול לתאר לך אותה. שים את רונאלדו באמצע קח מברשת ספלאש תשים 5000 גודל שים מאחוריו בצבע אדום(רונאלדו בחולצה לבנה) תוסיך warming filter destiny 50 כי אתה יודע שזה קיים ובום מוכן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) כן כן היום ה 9.2 .... חכה שיחזרו לי העבודות אז.. לא יודע מה זה ישנה תאמת אם יחזרו או לא, יש לי תמונה של העבודה הראשונה אבל תצתרך להדביק אחרי זה את הראש חזרה עם סלוטייפ נערך 2017 בפברואר 9 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 40 דקות KnowYourMeme אמר: כן כן היום ה 9.2 .... חכה שיחזרו לי העבודות אז.. לא יודע מה זה ישנה תאמת אם יחזרו או לא גם אני לא יודע מה זה ישנה, אבל אני רוצה לראות! נ.ב Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 45 דקות DMatriX אמר: גם אני לא יודע מה זה ישנה, אבל אני רוצה לראות! נ.ב MY EYES MY FUCKING EYES Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: MY EYES MY FUCKING EYES אני יודע שאמור להיות רשום KNOW YOUR MEME אבל אני מצליח לקרוא רק OW YOUR EME.... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 7 דקות DMatriX אמר: אני יודע שאמור להיות רשום KNOW YOUR MEME אבל אני מצליח לקרוא רק OW YOUR EME.... http://prntscr.com/e6hyb1 אני רק יניח את זה פה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: http://prntscr.com/e6hyb1 אני רק יניח את זה פה אתה לא צריך להניח את זה, זה כבר פה! חוץ מזה, לפני כמה זמן העובדה הזאת? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: http://prntscr.com/e6hyb1 אני רק יניח את זה פה ולפחות שלי ברור... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 11 דקות DMatriX אמר: ולפחות שלי ברור... לפני שנה + Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 9 דקות KnowYourMeme אמר: לפני שנה + אז שלי לפני חודש! חודש! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 24 דקות DMatriX אמר: אז שלי לפני חודש! חודש! מישהו פה קצת חש? P: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו