Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: CONSOLE אורך ההרחקה: 14 יום סיבת ההרחקה: [SourceSleuth] Duplicate account תיאור המקרה: אני שיחקתי בגייל פתאום מקבל באן לחמישים שנים ואז רואה שזה שונה לארבע עשרה יום אין לי משתמש שני ולא היה לי אני לא בבאן או מיאוט אתם מוזמינים לראות בסורס באן עכשיו מה שאני חושב הכונסול שלי תמיד פתוח כך זה עובד אני ראיתי את אוטו פרו רושם את הפקודה הזו [SM] Console: Fake execute command 'sm_admins 1' on target @all ואני יכול להבין לבד שהוא אדמין אחרי שאני רושם את הפקודה הזו בצאט אוטו פרו עצבני מביא לי באן... איך אני יודע מישהו שהתחזה לגיל רונן פתאום קיבל פיגאג ופימיאוט שאנחנו בשרת עשר ילד שאני מכיר את כולם חוץ מאוטו פרו לאוטו פרו יש גישות... אשמח שתורידו לי את הבאן ולטפל באדמין יום טוב הוכחות ( במקרה ויש) http://prntscr.com/e61q6q ומי שלא הבין הפקודה שהיה רשום בכונסול זה מראה לי שאין אדמינים מחוברים !admins הוא עשה את זה בשביל לראות לי שאין אדמינים מחוברים ראקורד שקיבלתי את הבאן http://plays.tv/video/589b104e398bf07c8a/record נקודה חשובה המערכת לא יכול לתת באן לחמישים שנה זה לא עובד כך נערך 2017 בפברואר 8 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ורק שתדע שלא להגיד לי להביא ראקורד יש עדים לזה גוד אוף וואר בינקי ועוד רק חזרתי מבאן לא רוצה לעשות בעיות... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 4 דקות NaDav CSGO אמר: @MoriAss @Zpower @MeowDevil @n0nstop די בטוח שהם יודעים מה הולך/הלך שם. לדעתי פרצו לקונסול. תקבלו תשובה בקרוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות בנתיים הבאן ישאר או ירד? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: בנתיים הבאן ישאר או ירד? אעביר את זה להנהלה, מן הסתם שירד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות טוב תודה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות תגיד לי מתי שהבאן יורד שאני יכול לשחק עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 בפברואר 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות בבדיקה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 בפברואר 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות הרחקתי 5 משתמשים שהגיבו פה ולא היו קשורים לפה הבא שיעשה את זה ההרחקה שלו תיהיה הרבה יותר ארוכה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 בפברואר 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אוקי אז ככה הפקודה שראית בקונסול זה בעצם פקודת force מה שאומר שאפשר להפעיל אותה רק על שחקן ולגרום לו לעשות משהו מה שאומר שאם מישהו נתן לך את הבאן זה היה מראה את השם של האדמין ש"הוכרח" לתת את הבאן אין כזה שחקן בשם "console" ככה שאי אפשר ל"הכריח" אותו בנוסף לכך הפקודה הזאת יכולה להתבצע כל על ידי חברי ההנהלה הגבוהה ולא על ידי autopro מזה אפשר להבין שהמערכת עצמה היא זאת שנתנה את העונש שככל הנראה הגיע לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אין לי משתמש שני ואתה יכול לראות בסורס באן שלי שאני נכנסתי מתי שירד לי הבאן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות נכנסתי ביום שירד לי הבאן אני לא מבין למה הבאן הבאן ירד לי באחד בלילה היום ונכנסתי בחזרתי מבית ספר עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות המערכת מביא באנים חופשי על דברים שלא עשיתי ואז אתם מאשמים אותי נחמד ביותר עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות זה בטיפול שחר, אין צורך לטחון מים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני הייתי בתוך השרת לא נכנסתי והמערכת של המשתמש הכפול עובדת כשמשהו נכנס לשרת שיחקתי כמה שעות ואז קיבלתי תבאן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.