Talmad 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Talmad חדש/ה ב־YourGame Tal 0 11 הודעות שם מגיש התלונה: yK STEAM_0:0:148152181 STEAM_0:0:107317933 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: retakes האדמין שביצע את ההרחקה: איפה אני רואה את מי שהביא לי באן? אורך ההרחקה: אני חושב 3 חודשים סיבת ההרחקה: כפילות משתמשים תיאור המקרה: אחי הקטן שיחק בסרבר והוא כנראה קיבל קיק או באן ואז אני נכנסתי לסרבר לא במודע וקיבלתי באן על כפיליות משתמשים הוכחות ( במקרה ויש) אם יש אפשרות להוכיח דבר כזה תגידו לי איך ואני אוכיח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 7 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אחיך\אתה קיבל באן לחודש על פרסום קהילה בשרתים שלנו, ולכן המערכת חוסמת כל משתמש שמנסה להתחבר לשרתים שלנו מאותה כתובת IP שלכם. עד עכשיו נחסמו 2 חשבונות, אחד בתאריך ה-26.1 סטים איידי: STEAM_1:0:148152181 והשני בתאריך ה-31.1 סטים איידי: STEAM_1:0:10731793 מוזר לי שאתה מתלונן על ההרחקות רק עכשיו.. נ.ב אם אתה מעוניין, יש לי הוכחה של אחיך\אתה מפרסם קהילה בשרתים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Talmad 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Talmad חדש/ה ב־YourGame Tal 0 11 הודעות אוקיי אם אחי פירסם בשרתים שלכם קהילה, עצם העובדה שאני נמצא באותו בית ומשתמש מאותו כתובת ip מביאה לכם לגיטימציה להביא לי גם באן? (שאלה כללית כי אני באמת רוצה לדעת) אני לא פגעתי בשום חוק שלכם ובגלל זה אני לא חושב שזה נכון לתת לי את הבאן, אין לי בעיה אני מאמין לך שהוא פירסם וזה גם לא מעניין אותי כי זה לא אני אבל למה אני צריך לקבל על זה באן? אין אפשרות לבטל אותו רק בשביל המשתמש שלי? אני מתלונן רק עכשיו כי היה לי תקופה עמוסה ולא ראיתי את הבאן וחזרתי לשחק בסרברים שלכם ופתאום ראיתי את הבאן.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בפברואר 8 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני מבין אותך, אבל ככה המערכת עובדת, הרעיון של המערכת הוא לחסום ניסיון של אנשים שקיבלו באן להיכנס מהסמארפים שלהם ולחזור לעשות בעיות בשרתים\ להתחמק מעונש. אני מוכן לתת לך הזדמנות, ולהוריד את כל הבאנים, אבל יש לזה תנאי: בגלל שהבאן יורד לא רק לך, אלא גם לאחיך, אתה תצטרך לדבר איתו, כי במידה ואחד מכם יפרסם קהילה מתחרה בשרתים שלנו, כל המשתמשים שלכם (שלך ושל אחיך), יקבלו באן תמידי. תחזיר לי תשובה ואוריד את הבאנים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו