Am i okay? 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות אני לא הבנתי למה אסור להגיד בשרת של ארנה אללה אכבר שזה אומר בעברית אלוהים גדול אני לא מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות כי 1 - זאת אמרה של המוסלמים כאשר הם מתפללים לאלוהים שלהם וכאשר הם הולכים למסעות חיבול (כמובן שרק השהידים אני לא מכליל) 2 - זה אומר אללה גדול כלומר האלוהים של המוסלמים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 פורסם 2017 בפברואר 7 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות אין שום חוק נגד זה, אבל! אם אתה תתחכם ותספים ותצעק את זה אתה תקבל מיוט! חוץ מזה אם אתה רוצה להתלוננן על אדמין ספציפי אני ממליץ לך לעבוד לפי האשכול הזהhttps://www.yourgame.co.il/index.php?/topic/9856/ מקווה שעזרתי CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בפברואר 7 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות תאמת זה אומר אללה הוא גדול, לא אללה גדול . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 7 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 7 דקות EYT אמר: כי 1 - זאת אמרה של המוסלמים כאשר הם מתפללים לאלוהים שלהם וכאשר הם הולכים למסעות חיבול (כמובן שרק השהידים אני לא מכליל) 2 - זה אומר אללה גדול כלומר האלוהים של המוסלמים אלוהים יש רק אחד וזה אני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בפברואר 7 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אני לא מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות לפני 7 דקות EYT אמר: כי 1 - זאת אמרה של המוסלמים כאשר הם מתפללים לאלוהים שלהם וכאשר הם הולכים למסעות חיבול (כמובן שרק השהידים אני לא מכליל) 2 - זה אומר אללה גדול כלומר האלוהים של המוסלמים דבר ראשון האלוהים של המוסלמים זה אותו אלוהים כמו שלנו לפני 6 דקות N3ON אמר: אין שום חוק נגד זה, אבל! אם אתה תתחכם ותספים ותצעק את זה אתה תקבל מיוט! חוץ מזה אם אתה רוצה להתלוננן על אדמין ספציפי אני ממליץ לך לעבוד לפי האשכול הזהhttps://www.yourgame.co.il/index.php?/topic/9856/ מקווה שעזרתי אני לא צועק את זה במיק אני פשוט אומר למה אסור להגיד את זה כי האדמין שאמר למישהו שאסור להגיד את זה פשוט נתן לו אזהרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: אלוהים יש רק אחד וזה אני לפני כעת wackthat אמר: אני לא מבין לפני 3 דקות Shtoota אמר: תאמת זה אומר אללה הוא גדול, לא אללה גדול . לפני 8 דקות N3ON אמר: אין שום חוק נגד זה, אבל! אם אתה תתחכם ותספים ותצעק את זה אתה תקבל מיוט! חוץ מזה אם אתה רוצה להתלוננן על אדמין ספציפי אני ממליץ לך לעבוד לפי האשכול הזהhttps://www.yourgame.co.il/index.php?/topic/9856/ מקווה שעזרתי לפני 9 דקות EYT אמר: כי 1 - זאת אמרה של המוסלמים כאשר הם מתפללים לאלוהים שלהם וכאשר הם הולכים למסעות חיבול (כמובן שרק השהידים אני לא מכליל) 2 - זה אומר אללה גדול כלומר האלוהים של המוסלמים אתם לא קשורים לזה? לא. אז בבקשה לא להגיב פעם הבאה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות לפני 4 דקות Shtoota אמר: תאמת זה אומר אללה הוא גדול, לא אללה גדול . כתבתי אלוהים ולא אללה ואין לי כוח להוסיף הוא כי כתבתי מהר את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות לפני 2 דקות wackthat אמר: אני לא מבין גם אני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות https://www.yourgame.co.il/index.php?/topic/9856/ תגיש לפי זה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.