N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: N3ON תאריך הגשת ההצעה: 07/02/2017 הצעה לשרת: Casual פירוט על ההצעה: פתיחת שרת Casual לקהילת CSGO שבעצם תהיה בו מערכת ריטינג, 4 פלאשים, חובה קניית ארמור! ובעצם כמו השרת פעם מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: שרת Casual הוא חובה לפי דעתי לכול קהילה, אני לא חובב גייל ופאן או TTT והייתי שמח אם יפתח שרת Casualכמובן שיש את הארנה ואת הRETAKES אבל Casual הרבה יותר כיף! קישור לפלאגין (במידה ויש): אני לא בטוח אם יש הערות: הייתי שמח שאם הרעיון יאושר, תהיה לי אפשרות להגיש טופס בקשה לניהול השרת! נערך 2017 בפברואר 7 על ידי N3ON CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בפברואר 7 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות נחמד אבל למה 4 פלאשים? :S בעד בכ''מ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני כעת Senor אמר: נחמד אבל למה 4 פלאשים? :S בעד בכ''מ התבלבלתי, התכוונתי 4 רימונים (2 פלאשים,סמוק אחד,נייד אחד) CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Am i okay? 7 פורסם 2017 בפברואר 7 Am i okay? YourGame Beginner תחפשו אותי בגוגל 7 138 הודעות בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 בפברואר 7 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות בעד! סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בפברואר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נגד. כי דעה שלי כי יש משהו דומה עכשיו FFA ולא נכנסים עליו אז זה די (לא אומר בול) דומה לזה ? לא כך? וגם אני מעדיף שרתים אחרים כמו. dead run ותיקון שרתים אחרים. אבל כל אחד והדעה שלו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בפברואר 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: נגד. כי דעה שלי כי יש משהו דומה עכשיו FFA ולא נכנסים עליו אז זה די (לא אומר בול) דומה לזה ? לא כך? וגם אני מעדיף שרתים אחרים כמו. dead run ותיקון שרתים אחרים. אבל כל אחד והדעה שלו FFA זה כולם נגד כולם.... זה לא אותו דבר. אני בעד. אני חושב שFFA זה יותר בסגנון של COD בחופש הגדול נהגתי להיכנס קבוע לשרת, היה ממש כיף (: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^^RoundY 5 פורסם 2017 בפברואר 8 ^^RoundY חדש/ה ב־YourGame עמית 5 27 הודעות בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בפברואר 8 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות היה שרת והוא הצליח מאוד! עד שקהילה מתחרה פתחה שרת בארץ ולקחו את רוב השחקנים ובעצם היחידים ששיחקו זה האדמינים עד שהם בעצמם פרשו (אני אחד מהם) בכל מקרה לפי דעתי שיפתחו ויאכסנו אותו בארץ כמו הריטייק ככה זה במאה אחוז יצליח עשיתי לא בvote אבל אני בעצם ניטרלי. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 בפברואר 8 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 6 שעות NadavOhana אמר: נגד. כי דעה שלי כי יש משהו דומה עכשיו FFA ולא נכנסים עליו אז זה די (לא אומר בול) דומה לזה ? לא כך? וגם אני מעדיף שרתים אחרים כמו. dead run ותיקון שרתים אחרים. אבל כל אחד והדעה שלו זה deathrun קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בפברואר 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני יותר מעדיף שרת Deathrun אבל גם Casual יהיה שרת נחמד :) "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
N3ON 51 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 8 N3ON YourGame Beginner ירין 51 121 הודעות לפני 9 שעות NadavOhana אמר: נגד. כי דעה שלי כי יש משהו דומה עכשיו FFA ולא נכנסים עליו אז זה די (לא אומר בול) דומה לזה ? לא כך? וגם אני מעדיף שרתים אחרים כמו. dead run ותיקון שרתים אחרים. אבל כל אחד והדעה שלו אסור להציע הצעות אחרות! בתור מנהל פורום אתה אמור לדעת. CSGO STAFF TEAM - JAIL STEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 בפברואר 8 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו