DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות זה הדבר הכי מסובך שעשיתי עד עכשיו... אומנם זה נראה פשוט, אבל זה לא! פעם ראשונה שאני מתעסק עם Groups וShapes וכל כך הרבה דברים חדשים... כמובן שעשיתי את זה עם Tutorial מהאינטרנט ולא לבד. אבל זה עדייו היה מאוד מסובך... זה לוגו (פי 100 יותר ממה שKnowyourmeme הכין לי, ביופי ובקושי ההכנה...) קטן שהכנתי בתור תקדים למשהו יותר גדול שאני רוצה לעשות. לא יודע עדיין מהו, אבל הוא קיים חחחח הפעם גם צילמתי את כל הLayers וGroups וכל השאר, אם תרצו הראה לכם מה יש בכל אחד מהם. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות למה אתה מחרטט אנשים מה שאני הכנתי ממש לא היה קשה, בכל מקרה עבודה מרשימה אתה מתקדם בקצב מטורף כל הכבוד Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בפברואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: למה אתה מחרטט אנשים מה שאני הכנתי ממש לא היה קשה, בכל מקרה עבודה מרשימה אתה מתקדם בקצב מטורף כל הכבוד תודה. תיקנתי את מה שרשמתי. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בפברואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות יפה מאוד אבל הDM יושב טיפה מוזר הוא נראה נטוי בזוית מוזרה מידי ביחס לריבוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בפברואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 31 דקות DMatriX אמר: תודה. תיקנתי את מה שרשמתי. WOW אמיץ Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בפברואר 7 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות נראה טוב. לא הכי מבין בshapes אבל במראה נראה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו